General Bodybuilding Discussion > Članci

VODIC KROZ GUBITAK MASTI - (malo duzi text ali vredi svakog procitanog slova)

<< < (2/2)

Pedja_Petrovic:

--- Citat: deske1403  Maj 25, 2011, 12:24:23 pre podne ---da li je ok da se organizuje ovako:
40%b,40%uh,20%m.?

--- Kraj citata ---

i nije bas

damirjam:
ja imam jedno pitanje vezano za ovaj cardio....Nisam bas najbolje shvatio... Kada se radi kardio jakog inteziteta tj kratki sprintevi sa laganim intervalima kao oporavkom..i tamo kaze..."najvise  se oslanja na  ugljene hydrate za vreme samog treninga"....na koje UH ce da se osloni kad ih nisam unio pred kardio trening??..Jer racunam da kardio radim ujutro na prazan stomak....
Sto dovodi do pitanja..ako se radi taj oblik kardio treninga ..da se unese pre takve vrste kardia neka kolicina UH???
Ili se ovde mislilo da se taj kardio radi posle treninga sa tegovima nedeljno 2-3 puta..sto opet dovodi do pitanja odakle mi UH posle treninga kad sam unio neku malu kolicinu pred trening(ili ako je neko na keto nije unio nista UH) koju sam "sagorio" u toku treninga....Eto mala konfuzija sa moje strane pa ako neko moze da objasni....

Pedja_Petrovic:
pa damire zar mislis da ti u toku snas ispraznis svoje glik depoe skroz?
ili da si ih ispraznio prethodnog dana?
mozda i jesi ukoliko si na nekoj npr cettonicn dijeti
ali
onda telo ri i poseze za alternativnim izvorima energije a to su MASTI i to one nase TELSENE i na tom principu se u stvarai zansiva topljenje masonca
dakle
prva faza-cardio trening tyrosi zalihe glykogna
druga faza-cardio npada fats
treca faza-devojke lude za tobom...hahahha

aleksandar84:
mislim da je ono sto ljudi generalno grese sto misle da je najbitinije ono sto ce da svare za vreme trcanja, a poenta je koliko ce metabolizam da ubrzaju, jer ce metabolizam u toku naredna 24 casa mnogo vise kalorija da potrosi nego za vreme samog trcanja

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju