Multimedia > Slike/Muškarci

Petar Klančir

<< < (22/41) > >>

BicepsPeak INtenSitY™:
Ok mada tehnika npr bendz 250kg x2 ne pravi nista (mislim na misicnu masu) a koristi se dosta u powerlifting-u na to sam mislio :)

BUKAS:

--- Citat: BicepsPeak INtenSitY™  Novembar 11, 2012, 11:06:17 posle podne ---Ok mada tehnika npr bendz 250kg x2 ne pravi nista (mislim na misicnu masu) a koristi se dosta u powerlifting-u na to sam mislio :)

--- Kraj citata ---

Bendz-benč- ta kilaza nekome je 120% nekome je 90% nekome je 80% nekome je maks. Ne gleda se to tako. I ako se radi, ne radi se često treninzi blizu maksimuma (95%+).

kopa:
pogledaj kako lesukov trenira kontam da je njegov princip treninga veoma slican kada je na masi,uostalom imas jedan njegov trening grudi kod duleta

VeljaP:
Nedavno je Pero pisao da mu je trening kombinacija PL i BB. Zapravo svaki trening radi po jedan lift ( sq, dl, bp i mp ), i jos pomocne vjezbe za tu partiju. Liftove izvodi po 531 sistemu.
Generalno, bez osnovnih vjezbi i velikih tezina nema ni velikog prirasta ciste misicne mase, naravno hemija je svemoguca, skoro, ali to nije poenta, bar se nadam da nije.
Bench od 250x2, mozda nece uciniti mnogo za samu hipertrofiju, ali ce svakako uciniti mnogo da se cns i koordinacija i aktivacija motornih jedinica poprave, a to ce dalje svakako imati efekta na prirast misicne mase. Ovo iz prostog razloga sto cemo nauciti tijelo da postane efikasnije.
I tako...

Dusko Madzarovich:
Ovako je izgledala naša transformacija u nekoliko mjeseci sa početnih 130 kg na konačnih 110........ ;)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju