Multimedia > Slike/Muškarci

Petar Klančir

<< < (11/41) > >>

nbg-v:
neverovatno... roni i jay nisu bili ovoliki sa 20-21 god...

vlado0550:
Odluka Pere Klančira koju mi je ekskluzivno izjavio je zaista nagli zaokret u njegovoj karijeri. Pero je odlučio kako ovoga proljeća neće izlaziti na domaća bodybuilding natjecanja ni bilo koja druga natjecanja IFBB-a u Europi. Njegova namjera je nastup u nekoliko drugih federacija kao što su: NABBA, IBFF i WFF. U planu je izaći na što više natjecanja i naravno pokupiti što više medalja najvišega sjaja!

Druga ali nimalo manje bitna vijest je ta što je Pero dogovorio suradnju sa proslavljenim slovenskim bodybuilderom i trenerom Duškom Madžarovićem koji će ga pripremati za jesenski dio bodybuilding sezone 2012. kada ove federacije i imaju najveći dio natjecanja. Mislim kako je odabir gosp. Madžarovića pun pogodak te kako će Pero uz njegovo ogromno iskustvo, znanje i stručno vodstvo nesumljivo ostvariti svoj ogromni potencijal kao bodybuilder. Veliki broj natjecanja i svjetskih prvenstava sa žestokom konkurencijom u ovim federacijama će svakako doprinijeti njegovu razvoju.

Za one koji možda ne znaju, Perin nastup u drugim bodybuilding federacijama će kao poslijedicu imati automatsku suspenziju kod HBBS-a (koji je pri IFBB federaciji). Perin sportski san kao i mnogim bodybuilderima je stjecanje IFBB Pro carda i nastup u najjačoj svjetskoj profesionalnoj  bodybuilding ligi: „IFBB Pro League“. Pero će taj san u budućnosti pokušati ostvariti i izboriti svoju profesionalnu kartu na jednom od slijedećih „Amateur Arnold Classica“. No polako... korak po korak a ovaj zadnji je zaista prema snovima...

S. Golubović

vlado0550:
Član Scitec Teama Pero Klančir je jučer (31. siječnja 2012.) posjetio svog novog trenera i mentora Duška Madžarovića u Kopru. U ovom lijepom primorskom gradiću u Sloveniji gosp. Duško ima teretanu „California Gym“. Dakle Perine pripreme za jesenski dio sezone su počele. Napomenuti ćemo kako je trenutno na 133 kilograma (180 cm visina). Teretanavijesti.com ima u planu slijedeći mjesec otići sa Perom u Koper i snimiti FLASH TV epizodu. Evo što nam je izjavio Pero i kakvi su mu dojmovi:
„Jučer smo trenirali leđa jer mi je to najlošija misićna partija...Otkrili smo što sam i kako krivo radio i to će mi sad biti primarni cilj za popraviti.

vlado0550:
Pričali smo o treninzima općenito. Tu sam dobio upute ali najviše uputa sam dobio oko prehrane koju moram definitivno popraviti... Trebam se bolje organizirati u toku dana i „zdravije“ i čišće jesti kako bi mogao ostvariti maksimalni rast.

Idući mjesec sam opet kod Duška i već tada bi se trebali vidjeti rezultati našega rada....Što se tiče natjecanja dogovorili smo jedino IBFF Svjetsko prvenstvo u Kopru jer se zna točan datum. To bi mi bilo prvo natjecanje a poslije toga ćemo vidjeti kada se napravi točan kalendar svih federacija. Trebao bih po nekom okvirnom planu izaći na najmanje četiri natjecanja...“

S.Golubović

Foto: http://ibff.info/

kopa:
 Petar Klancir Gast in die Körperschmieder Offseason  :o  :o

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju