Multimedia > Slike/Muškarci

Petar Klančir

<< < (16/41) > >>

kopa:
evo jos jedne  :o

Srki022:
ubedljivo najveci potencijal na balkanu!

Milan_Kresojevic:
E znaci rezon nekih ljudi ovde mi je fantastican majke mi...sto se za denisa  wolfa ne pise ''pa video sam i vece listove''...?:D
Zbog toga sto je to potpuno suvisan komentar...a decko IMA ogromne listove :)Al dobro,nebitno.

vlado0550:

--- Citat: Milan_Kresojevic  Novembar 05, 2012, 11:05:13 pre podne ---E znaci rezon nekih ljudi ovde mi je fantastican majke mi...sto se za denisa  wolfa ne pise ''pa video sam i vece listove''...?:D
Zbog toga sto je to potpuno suvisan komentar...a decko IMA ogromne listove :)Al dobro,nebitno.

--- Kraj citata ---

Ja sam se htjeo ukljuciti s komentarom, uvjek ima vece od veceg, al bilo bi najvjerovatnije pogresno shvaceno... u svakom slucaju suvisan komentat, pogortovo od nekoga kao sto je Sparat, al ok.

Dusko Madzarovich:
Petar Klančir je uspio pobjediti NABBA Mr Universe, što je prije uspijelo ( sa naših prostora ) samo Miha Zupanu i Gregor Komanu, a na drugom mjestu su stajali Neven Čorak i Sašo Petek.

Legendarni NABBA Universe su osvojili mnogi, koji nešto znače u istoriji BB, pa prema tome možemo od našeg Pere očekivati samo to, vidno mjesto u istoriji svetskog BB.

Ja sam uz Peru vidio samo dva genetika - prava bodybuildera , Dejana i Igora. Ova dva nisu došla skroz do vrha, obojica su se zbog finansijskih problema ( čitaj - nema sponzora ) zaustavila na pola puta. Nadam se samo, da se Peri nadje neki konkretan sponzor, može on do Olympie.......samo pitanje vremena. ;)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju