Multimedia > Slike/Muškarci

Markus Ruhl 138kg!!!!

<< < (8/9) > >>

Boj@n.R:
Ok, kapiram.

N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
A može li jedno pitanje na oaj uistinu zanimljiv post?! A gdje se taj sinthol zadržava u mišiću ili ispod mišića i kosti? Mislim to mi djeluje kao pumpanje guma na autu, gore od silikona ako još upala potpomaže kako Pedja kaže.
EH da i interesira me snaga ovih ljudi koji uzimaju ulje? Jesu li oni samo "napuhani" a bez snage ili jos jaci od toga (makar mislim da izgleda bezveze)

Kilogrami ne znače ništa slažem se, šokiran sam ovom spoznajom da Gunter koristi sinthol, ja sam mislio da toga nema u ovim vrhunskim BB, a sad mi recite da je i Roni pun ulja....?!

Pedja_Petrovic:
GLE STARI....AKO TO UZME BUDALA KOJA NEMA VEZE BLAGE I NE IDE U GYM ONDA TO IZLGEDA STAHOVITO..VEC IMAO MNOGO SLIKA I LINKOVA NA OVU TEMU..MISLIM DA CE MARKONI DA TI USPE DA ISKOPA GDE JE TO PA POGLEDAJ KAKO IZLGEDA NEKO KO JE KORISTIO SINTHOL A DA NEMA VEZE SA TERETANOM ILI JE POSECUJE SVAKI BOZIC...

DAKLE...MARKUS KADA JE TO POCEO DA UZIMA KAO I MNOGI DRUGI VEC JE BIO IME U SVETU BB I VERUJEMDA JE VEC BIO PRO..NEZNAM TACNO..ALI PREPTOSTAVLJAM..

OVO JE TAKODJER SMAO JEDNA U NIZU STVARI KOJE RADE PRECICU PREMA USPEHU..ALI NEGDE PODJE PO ZLU I EJBIGA...

STIO SE TICE.KAZEM..NACI CE TI MAROKINI TOPIC GDE SMO RASPRAVLJALI O TOME PA SAM VIDI...

Markoni:
http://www.realx3mforum.com/index.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1038

munja877:
slon

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju