General Bodybuilding Discussion > Članci
STEROIDI, PROFESIONALNI SPORT I LICEMERJE !!
damirjam:
Djoka je izjavio u novinama,barem su novinari tako napisali..da je izbacio gluten iz ishrane tj sve namirnice koje sadrze gluten i da je zbog toga navodno dobio veliko poboljsanje kondicije.....To sam procitao u novinama neki dan..
Pedja_Petrovic:
--- Citat: damirjam Maj 31, 2011, 07:11:48 posle podne ---Djoka je izjavio u novinama,barem su novinari tako napisali..da je izbacio gluten iz ishrane tj sve namirnice koje sadrze gluten i da je zbog toga navodno dobio veliko poboljsanje kondicije.....To sam procitao u novinama neki dan..
--- Kraj citata ---
naravno
OldStrongmen:
organizacija će izbaciti nekog sporaša ili bivšeg sportaša kao npr. Ben Johnson, Marion Jones samo da ljudi vide da obavljaju svoj posao. sportaši su potrošna roba dok si najbolji donosiš sponzore, puniš dvorane i od tebe ima koristi, kad dođe netko drugi padaš u zaborav. tako je isto ako ne igraš po nečijim pravilima tko je u vrhu..evo izjave maradone "Bio sam na deset dopinških kontrola u tim kvalifikacijama, a onda uoči odlučujućih utakmica za odlazak u SAD ništa. To je bila zamka i Grondona je znao za to", optužio je Maradona čovjeka koji mu nije htio produljiti izbornički ugovor nakon lanjskog SP-a u Južnoj Africi. Kasnije je pao na doping testu na SP 1994.
Spartak:
--- Citat: Pedja_Petrovic Maj 31, 2011, 05:46:57 posle podne ---
--- Citat: Spartak Maj 31, 2011, 04:59:07 posle podne ---to ti je taj mentalitet,cim si najbolji,sumnjiv si
--- Kraj citata ---
pa on nije najbolji ako mislis na djkovica (bar ne jos)
a kakve veze ima dali on uzima nesto ili ne kada to NIKADA IKO NECE ZNATI jer to to takav sport gde WADA ne sme d adodje u krugu od 500 km a ne da ih pozove na drug testing..
neznam sta je u tome pogresno?
--- Kraj citata ---
ma jok, ni pomislio na Djokovica :)
u dosta pojedinacnih sportova se javno optuzuju vecinom najbolji takmicari.
BAKIĆ:
XAXXAXAAX
konačno neko da pomene i ovog fenomena pazi jede banane a mi smo majmuni
--- Citat: nikadsenepredajem Maj 31, 2011, 04:16:15 posle podne ---a i u poslednje vreme Djokovic ne jede pice,i igra kao lud...
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju