General Bodybuilding Discussion > Članci

STEROIDI, PROFESIONALNI SPORT I LICEMERJE !!

<< < (4/6) > >>

Spartak:

--- Citat: BAKIĆ  Jun 01, 2011, 12:19:27 pre podne ---XAXXAXAAX
konačno neko da pomene i ovog fenomena pazi jede banane a mi smo majmuni

--- Citat: nikadsenepredajem  Maj 31, 2011, 04:16:15 posle podne ---a i u poslednje vreme Djokovic ne jede pice,i igra kao lud...

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

ma to radi kalijuma :)

Dominikanac:
Ja znam da se ovde u dominikani beizbol igraci pucaju winstrolom kao ludi. Imam druga koji ima ugovor sa nekim menangerom i sve obecavajuce klince mu puca hemijom da bi kad ide na probe imali jaci prosek. Bas je skoro uspeo da decka sa 86 milja na sat digne na 93 (brzina lopte kad je baci) sto je vrhunski i za malog trenutno traze velike pare (5 milki $ a mom drugu ide 2%). Treba da se potpisu ugovor u julu tada je prelazni rok. Hocu samo da kazem da su steroidi sastavni deo svakog sporta ne samo body buildinga! Body builderi imaju verovatno najveci asortiman i najvece doze ali su steroidi vuda prisutni.

TeH FiLiP:
Bilderi generalno tesko da su najveci user-i,ima extrema,ali daleko od nekih....imam kolegu na faksu koji je biciklista sa 65kg,ono sto on koristi su za mene mega doze :D

a asortiman takodje,u bodibldingu se koriste stvari koje pospesuju misicni rast i supstance od koji se lakse skida salo.Snaga,izdrzljivost,agilnost,preciznost i koncentarcija su sve jako sekundarne teme za bodibildera a esencijalne u 99% sportova.A najveci broj doping sredstava se upravo moze ubrojiti u ove kategorije tj poboljsava te parametre.

jokso:
Koji su to reci da se pucamo :D

Pirat:
to bih i ja voleo da cujem , sta se to uzima za agilnost, preciznost i koncentraciju :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju