General Bodybuilding Discussion > Članci
STEROIDI, PROFESIONALNI SPORT I LICEMERJE !!
Oenomaus:
pirate ako saznas i ako uzmes jedno 5 miliona dolara, jel mogu ja da uzmem 2%??? :D
jokso:
Moze imas i od mene 2% ako radi :D
TeH FiLiP:
--- Citat: pirat Jun 02, 2011, 10:58:43 pre podne ---to bih i ja voleo da cujem , sta se to uzima za agilnost, preciznost i koncentraciju :)
--- Kraj citata ---
koncentarciju?Imas brdo lekova koji uticu na fokus i usredsredjenost
Agilnost posredno,poboljsavanjem rada zglobova i tetiva. Preciznost vezano za koncentarciju i mirne ruke (streljastvo recimo).
Vecina racuna aas,GH i "klasicne" bilderske medikamente u doping,a shvatite vi da se koriste i painkilleri,i narkotici,relaksanti... sve sto na bilo koji nacin pomaze u postizanju boljih rezultata.
Ni ja licno nisma razmisljao o ovome,ali iz price sa biciklistima,strelcima,dzudistima itd.na faksu nisam verovao sta se sve korsiti i to samo kod nas...samo im sirup za kasalj fali :D
Pedja_Petrovic:
--- Citat: TeH FiLiP Jun 02, 2011, 03:54:40 posle podne ---
--- Citat: pirat Jun 02, 2011, 10:58:43 pre podne ---to bih i ja voleo da cujem , sta se to uzima za agilnost, preciznost i koncentraciju :)
--- Kraj citata ---
koncentarciju?Imas brdo lekova koji uticu na fokus i usredsredjenost
Agilnost posredno,poboljsavanjem rada zglobova i tetiva. Preciznost vezano za koncentarciju i mirne ruke (streljastvo recimo).
Vecina racuna aas,GH i "klasicne" bilderske medikamente u doping,a shvatite vi da se koriste i painkilleri,i narkotici,relaksanti... sve sto na bilo koji nacin pomaze u postizanju boljih rezultata.
Ni ja licno nisma razmisljao o ovome,ali iz price sa biciklistima,strelcima,dzudistima itd.na faksu nisam verovao sta se sve korsiti i to samo kod nas...samo im sirup za kasalj fali :D
--- Kraj citata ---
a jel si cuo za onog sahistu sto je bio pozitivan na efedrin?
TeH FiLiP:
izmedju ostalog i to,meni se ljudi smeju kad kazem i ovi sto igraju pikado profesionalno koriste nesto :D pa mislim znam lika preko neta,Nemac koji profi igra starcraft 2,on pije neke relaksante i neke lekove koje koriste studenti masovno da im poboljsa konc tokom ucenja,em sto kaze da brze razmislja em ima obicaj da sedi 30h pored kompa bez da trepne...Mislim svuda gde ima para da se izgube ima i dopinga,daleko od toga da to treba da bude normalno ili da je to dobro.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju