Ostalo > Offtopic
Nod 32 pomoc!!
Sasa Ilic:
Ljudi pomagajte molim vas >:(
Uninstal sam Nod 32 i pokusao posle da ga ponovo instaliram ( prethodno sam ga ugasio iz procesa tj. komplet da bi ga mogao uninstal ) i sve je bilo ok..Sad kad sam pokusao ponovo da instaliram novu verziju javlja mi ovo Could not write value AppDataDir to key \Software\ESET\ESET Security\CurrentVersion\Info.Verify that you have sufficient access to that key, or contact your support personnel.
Jel moze neko da mi pomogne posto nemam antivirus sada uopste dok ne resim ovaj problem :)
Black&Decker:
pa traziti ti kljuc za nod 32,za licencu, registraciju,koji je u vidu neke aplikacije...a kako to da resis ne znam :) pitaj na nekom racunarskom forumu..ili guglaj ili na youtube mozda imas linkove za te kljuceve
sto si ga uopste uninstal, sto cackas mecku ispod repa :P
Sasa Ilic:
--- Citat: shommy.990 Jun 02, 2011, 12:07:52 pre podne ---pa traziti ti kljuc za nod 32,za licencu, registraciju,koji je u vidu neke aplikacije...a kako to da resis ne znam :) pitaj na nekom racunarskom forumu..ili guglaj ili na youtube mozda imas linkove za te kljuceve
sto si ga uopste uninstal, sto cackas mecku ispod repa :P
--- Kraj citata ---
Jao brate ne znam ni ja sto sam cackao, bitno da sam uspeo da ga uninstal rekao mi lik jedan sad..Morao sam da igem u Safe mod pa da ga uz pomoc nekog programa totalno obrisem..4 sata sam proveo za racunarom sve mu jeb.... :D
Ljudi ako neko zna kljceve a da su validni za Nod 32 4.0 neka mi posalje na pp bio bih mu jako zahvalan :)
AlexB:
Skini avast home edition, registrujes ga besplatno i imas godinu dana besplatan antivirus ;). Ne treba ti neki full pack sa firewall-om etc....zar ne?
Black&Decker:
ako nista,probaj nadjes ponovo novi na google ili youtube(zvuci glupo ali na YT ima mnogo linkova za programe sa upustvima i svacim) link za free download nod 32 4.0 full sa kljucem...ima 100% pun ku**c net tih cuda
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju