General Bodybuilding Discussion > Članci
Ceo pokret-Ispruzene ruke
markosmarko:
Pozdrav svima,nisam bas vezbac bez staza i znanja,ali sam ovih dana bas u zabudi i dilemi.
Naime,primetio sam da neki likovi dok gule sklekove npr. ne podizu se skroz,u poziciju da su im skroz ispruzene ruke.Na slican nacin rade i "propadanja" ili "uranjanja" kako ih neki jos zovu,tad se pak ne spustaju skroz...Kad cepaju zgibove ne spustaju se skroz nego im nadlaktica i podlaktica u zavrsnom poretu imaju neki tup ugao...
Oni tvrda da na taj nacin upale misic,bolje ga pumpaju itd.kazu da kod zgibova kad skroz ispruzis ruke samo nepotrebno odmaras misic na taj nacin...
zelim strucnije misljenje.
Pedja_Petrovic:
a zasto tj iz kog razloga rade sklekove?
neka vojska,obuka,kazna??
vidi
sklekovi su vezba koja je toliko preduvana prica o tome da je to jednsotavn ostalo jos samo na zalost u srbiji da je ta vezba odlicna za razvoj ..
elem
sklekovi kao sklkeovi naravno nisu izmsljeni bez veze
ali
sa sklekovima je isto kao i rad sa slobodnom opterecenjem
jednsotavno kada se misic navikne na jednu radnu tezinu i ukoliko to ponavljas iz dana u dan,sa sa kosntatnim tj istim ili cak povecava br ponavljnja jedino sto mozes da angauzjes je JEDNA VRSTA MISICNIH VLAKANA te ce misic kao takav s vremenom postati imun na tu vezbu i moci ces je raditi jedino i ako ti nista drugo ne dozlvjava da odrzavas kodniciju,formu ili slicno...
markosmarko:
Pa nigde nisam rekao da rade samo sklekove,ali kad ih radi radi ih sitno...zamisli da neko radi na bendzu a da ruke ispruzi samo do pola...da li to umanji ili pojaca efekat i u kom smeru?
Djokili:
Meni je drugar rekao da ako ne radim sklekove da ne mogu da se nagruvam. I on moze 100 komada i to nekih izvrnutih uza zid i takodje on ima prirodnu snagu, ja kad bih prestao da treniram ispumpao bih se za mesec dana. Za njega je protein hemija a covek pije pivksi kvasac i ja njega pitao, koja je razlika izmedju proteina i pivskog kvasca, a on kaze ''A nee, ovo je prirodnim putem dobijeno''Ovako od prilike izgledaju ti sklekovi ako hocete da imate prirodnu snagu :)))
http://www.youtube.com/watch?v=df1ePTyMlks
Oenomaus:
prirodnu snagu? :/ valjda je prirodna snaga u tebi, sta god radio...? ili, ako dizes tegove, onda imas natprirodnu snagu? :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju