General Bodybuilding Discussion > Članci

Ceo pokret-Ispruzene ruke

<< < (5/10) > >>

marko.simicic:
Ti stvarno mislis da bi te te jedna do dvije sekunde mogle utjecati kontraproduktivno ? Pa zar nije bolje recimo kada podizes sipku na benchu odozgo prema gore,ipak je zadrzati koji trenutak,prije nego sto je lagano pođes spustati nazad ?

Jer ja u biti stjecam dojam da je sve ovo i previse subjektivno.Nema "zlatnog" pravila,nema jedno i jedinog per se.

Ha ?

defekt ruke:
Nije bolje jer se odmaras u seriji nije ti cilj da kasnije zamoris misic nego Ranije a ako ti je cilj da dignes vise radi tako ali nemoj da mislis da ces imati neke beneficije,tako sam i ja radio do skoro...

djake:

--- Citat: defekt ruke  Jun 04, 2011, 11:52:59 posle podne ---Nije bolje jer se odmaras u seriji nije ti cilj da kasnije zamoris misic nego Ranije a ako ti je cilj da dignes vise radi tako ali nemoj da mislis da ces imati neke beneficije,tako sam i ja radio do skoro...

--- Kraj citata ---

A sta mislis postoji li tehnika izvodjenja vezbe u kojoj se u toku serije odmaras?

defekt ruke:
U princupu mozes da se odmaras gde je krak sile najmanji ali postici ces opet manji intenzitet nego da ne stajes u toku serije,ja se drzim ove teorije - Povećanje mišićne mase nije proporcionalno izvršenom radu, nego savladavanoj sili - sto mu znaci recimo ako mogu 100 kg da dignem 10 puta uvek gledam da podignem teret sto brze mogu a da ga vratim oko 3x sporije

djake:
Ne bih rekao da je rest/pause smisljeno da bi se postigao manji intenzitet...a ovu zadnju konstataciju ne bih ni da komentarisem...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju