Ostalo > Offtopic
A Natasa Maximovic...??
Markoni:
--- Citat: TTgirl ---Xexe:)Pa,mozda da nekako usemite Markonija i Nacu,on bi je sa zadovoljstvom pitao;)
Zezam se...ok,ako Extreme bude raspolozen za saradnju,super-mozda je tako i najjednostavnije:)
--- Kraj citata ---
nego sta , ali ne verujem da cu je videti posto ja tamo ne treniram , znaci BORIS i EXTREME , ali ko zna mozda ona nema komp
TTgirl:
Pa,otkricemo i to ako uspeju da je nadju i pitaju:)
H2SO4:
ajde ne zanovetaj no citaj forum. i da ti je dovedu ti bi onda rekla fuj pa i ne svidja mi se bas a mogli bi da dovedete sindi kraford itd ...
TTgirl:
Slusaj-AJDE TI NEMOJ RAZMISLJATI UMESTO MENE!!!OTKUD TI ZNAS STA BIH JA REKLA,I DA LI BIH REKLA?!JA OVDE NIKOGA NE ZEZAM,VEC SAM DALA PREDLOG,I GARANTUJEM DA IMA JOS DEVOJAKA KOJE BI SE SLOZILE SA MNOM!NISAM TEBI REKLA DA DOVEDES NATASU NA FORUM,NEGO PRICAM SA DRUGIM LJUDIMA,I REKLA SAM ''SAMO UKOLIKO NIKOME NIJE TESKO,I AKO JE IZVODLJIVO'',A NE DA TO BILO KO MORA TO DA URADI!A AKO NEMAS STA PAMETNO DA DODAS NA OVU TEMU,ILI DA POMOGNES,VEC MENE DA KRITIKUJES,IMA JOS TEMA NA FORUMU KAO STO SI I REKAO,PA OVU ELEGANTNO PRESKOCI!
OK???
PozZ
arny88:
--- Citat: TTgirl ---Slusaj-AJDE TI NEMOJ RAZMISLJATI UMESTO MENE!!!OTKUD TI ZNAS STA BIH JA REKLA,I DA LI BIH REKLA?!JA OVDE NIKOGA NE ZEZAM,VEC SAM DALA PREDLOG,I GARANTUJEM DA IMA JOS DEVOJAKA KOJE BI SE SLOZILE SA MNOM!NISAM TEBI REKLA DA DOVEDES NATASU NA FORUM,NEGO PRICAM SA DRUGIM LJUDIMA,I REKLA SAM ''SAMO UKOLIKO NIKOME NIJE TESKO,I AKO JE IZVODLJIVO'',A NE DA TO BILO KO MORA TO DA URADI!A AKO NEMAS STA PAMETNO DA DODAS NA OVU TEMU,ILI DA POMOGNES,VEC MENE DA KRITIKUJES,IMA JOS TEMA NA FORUMU KAO STO SI I REKAO,PA OVU ELEGANTNO PRESKOCI!
OK???
PozZ
--- Kraj citata ---
bravo
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju