Ostalo > Offtopic

Kako obicni ljudi gledaju na bodybuilding

<< < (3/7) > >>

jocifer:
Najlakse je vredjati kao sto ova debela radi.Mada i Ronny mi ne izgleda kao tip za svadju, i iz drugih videa koje sam gledao lici mi na mirnog i tihog coveka...

djake:

--- Citat: sleepy  Jun 08, 2011, 10:40:05 pre podne ---Pa sta vas briga sta pricaju. Imaju pravo da pricaju sta hoce, onaj drugi im je lepo odgovorio. BIo je debeo, sad je smrsao i izgleda kako izgleda. To da li je to nekome sexy i dopada se je totalno nebitno.

Prava poenta ovoga bi trebala da bude bavite se sportom

--- Kraj citata ---

Jeste poenta baviti se sportom i biti zdrav, jedino sto je prvi motiv kod ljudi koji krecu u bodybuilding izgled, a ne zdravlje. Zato "obicni ljudi" i gledaju na bodibilding samo kao na izgled

sleepy:
Ne obicni ljudi na BB gledaju kao na - spucao se hemijom i izgleda tako.

Problem je identifikovati BB kao sport jednak drugima. Ti kad gledas boxere, oni se spremaju, udju u ring i boxuju odredjen broj rundi. BB se otkidaju od rada ali daleko od ociju javnosti i onda izadju na binu i poziraju. Za nekog ko u zivotu nije digao teg to ne moze da bude isto, mada se postavlja pitanje i da li je isto.

Jednostavno ljudi tesko prihvataju BB kao sport i tako je kako je.

djake:
Zavide nam, pa se vade na razne gluposti...

sleepy:
Tako ti percipiras :) Oni mozda percipiraju drugacije ;) Al ko da je bitno...treniras valjda zbog sebe a ne zbog drugih :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju