Ostalo > Offtopic
Kako obicni ljudi gledaju na bodybuilding
Lazar Popovic:
Ova debela se posle emisije sigurno castila sa nekim MC Donaldc specijalitetom :)
Ala to TREBA TUCIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oktagon:
--- Citat: TeH FiLiP Jun 08, 2011, 03:10:29 posle podne ---sta je ovde cudno,ovo svaki dan slusam :D Al tek treba da dodje dan da ovo cujem od neke dobre ribe ili nekog ko nema bojler ili vidljiva sva rebra ;D
--- Kraj citata ---
so true
Shumadinac:
Hahaha, ali najjaci su mi likovi koji pizde i besne kad neko ovako prica za steroide, a steroide videli nisu... ::)
Npr. Hans jedini u temi user, a covek jedini miran, iako se ovo mozda indirektno na njega odnosi... :-*
Samo se opustite!
miss_D:
Ma namestena je emisija, 100%
Po ugledu na one Dzeri Springer emisije...
Ali realno, nije daleko od istine. Tako posmatra vecina "obicnih" ljudi ::) i to proistice samo od neznanja. Bodybilding (jao kako strasno zvuci ;D) je nacin zivota, i tvrdim jedan od najzdravijih oblika ishrane. Vecina mog drustva zivi na picama, doruckuje 2 guarane i bolesni su svakih 15 dana... ali se moja najbolja drugarica ozbiljno zaprepastila na pomen proteina i teretane, kao da ce mi od toga porasti pisa, da izvin'te :D
I meni je samo misicavo telo lepo, nema sanse da ce me privuci neko sa pilecim rucicama...
that:
and what are you doing all day long?sve joj je rekao
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju