Ostalo > Offtopic
Popust patika za trcanje
Oenomaus:
a joj bajo... de nadje te er maks :D priznajem samo dvojku :D
Francuz:
--- Citat: Oenomaus Jun 10, 2011, 07:31:13 posle podne ---a joj bajo... de nadje te er maks :D priznajem samo dvojku :D
--- Kraj citata ---
E nazalost zivimo u zemlji Srbiji gde nema velikog izbora, jedino ove er maks su mi privukle paznju. Inace, do pre godinu dana sam maltene skupljao er maks, imao sam preko 10 pari. Ali sam uzimao samo modele koji se nikad nisu pojavali kod nas. Bile su 2 para dvojki, jedna od njih sa kosturskim glavama. :D
AlexB:
--- Citat: Francuz Jun 11, 2011, 08:44:52 pre podne ---
--- Citat: Oenomaus Jun 10, 2011, 07:31:13 posle podne ---a joj bajo... de nadje te er maks :D priznajem samo dvojku :D
--- Kraj citata ---
E nazalost zivimo u zemlji Srbiji gde nema velikog izbora, jedino ove er maks su mi privukle paznju. Inace, do pre godinu dana sam maltene skupljao er maks, imao sam preko 10 pari. Ali sam uzimao samo modele koji se nikad nisu pojavali kod nas. Bile su 2 para dvojki, jedna od njih sa kosturskim glavama. :D
--- Kraj citata ---
Bas naprotiv....mi u poredjenju sa E.U. i Australijom (za ostale ne znam) gde imaju samo FOOTLOCKER i poneki Nike i Adidas shop (gde uglavnom nema nista) imamo i vise nego dobar izbor patika svih brendova....secam se kad sam pocinjao da radim u Au da su im oci ispale kad su videli moje nike :D (a nisu bile nista posebno ;D)...
Francuz:
--- Citat: batica90 Jun 11, 2011, 01:42:03 posle podne ---
--- Citat: Francuz Jun 11, 2011, 08:44:52 pre podne ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Bas naprotiv....mi u poredjenju sa E.U. i Australijom (za ostale ne znam) gde imaju samo FOOTLOCKER i poneki Nike i Adidas shop (gde uglavnom nema nista) imamo i vise nego dobar izbor patika svih brendova....secam se kad sam pocinjao da radim u Au da su im oci ispale kad su videli moje nike :D (a nisu bile nista posebno ;D)...
--- Kraj citata ---
Ne znam dal si bio u Parizu, Minhenu i Atini, meni su odatle stizale patike. :)
A sve patike koje sam ja imao ovde niko nije imao, retko kad su ih neki imali posle par meseci zakasnjenja.
Da ne bude da se hvalim sad. :D
AlexB:
Znam na sta mislis, ortak je uzeo neke u Footlockeru u Italiji, cini mi se kad smo bili u Firenci....i onda smo nakon 3-4 meseca videli takve iste kod nas po radnjama....jbg, malo kasnimo, ali opet kad sve saberes i oduzmes imamo mnogo bolju ponudu :)....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju