Ostalo > Offtopic

Split gay pride - Rastureno !!

(1/6) > >>

Spear20:
Ohrabreni uspjehom u Beogradu, sve nastrane pederčine, lezbačine, transvestiti i ostale kategorije umno poremećenih bolesnika iz ovih nesretnih južnoslavenskih strana su za svoj slijedeći cilj odabrale moj Split. Moj Grad koji je oduvijek bio bastion tradicionalnih vrijednosti, vjere u Boga i obitelj kao temelj zajednice...a to je ono što pederčine, odnosno njihovi nalogodavci ne mogu nikako pogutat. Zato je njihova parada sramote i bila predviđena da završi na Prokurativama, nekoliko desetaka metara od crkve, zato je bila predviđene u subotu kad su obitelji sa djecom na Rivi i upravo zato su autobusima dovođeni deseci bolesnika iz Zagreba, Sarajeva, Beograda...I usprkos stotinama policajaca pod punom spremom Split im je pokazao i dokazao što će ih čekat ubuduće. Split im je pokazao samo djelić priče koja će ih čekat ako se nagodinu usude svoj guzičarski party ponovno dovest u moj Grad, u moju Dalmaciju. I uzalud režanje plaćenih ljevičarskih kurvetina koje platnu kesu uzimaju u Sorosevim kancelarijama, uzalud im podrška europskih dupelizaca Josipovića i Kosorke i uzalud im pozivanje na "europsku tolerantnost", jer Split će uvik biti Split a pederčine će uvijek u Splitu završiti ovako:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/sad-ce-definitivno-biti-problema-gay-parada-ide-na-rivu-umjesto-na-prokurative/556194.aspx

Pirat:
KOME DRAGA KITA, NEK ODJEBE IZ SPLITA !  ;D

breshahils:
Svaka čast, ali ja ipak mislim da ste mogli to MNOGO bolje da odradite, ipak je bilo samo 400 drotova, kod nas da je bilo toliko drotova mislim da bi bio masakar nad pederima :D
Kako je to lepo gledati :)

VeljaP:
Supe za pedere i lezbace, samo necu da komentarisem ono drugo sto ste se drali...vjerovatno bih popusio ban, al nema veze....

i sto rece bebac, kod nas bilo 3000 kerova

Branislav1984:
5000 pubova

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju