General Bodybuilding Discussion > Članci

ZBUNJUJU VAS UGLJENI HIDRATI I DIJABETES - BOLJE SPRECITI NEGO LECITI

<< < (8/9) > >>

Pedja_Petrovic:
nesho
cistajuci tvoje postove (sto mogu i drugi da vide) ja jedino sto mogu da vidim da si vise nego OPTERECEN SA UH i sa razno raznim dijetma sto nikako nije dobro sa PSIHICKO STANJE

UH jesu problem kod SVIH  a ne samo kod TEBE jer je vise nego ocigleddno da si ti sa UH tu tolikoj meri optercen da ulazis u veliki problem...

u ostalom

djake ti je lepo napisao tj odgovrio a mislim da bi ti vise racuna trebalo da vodis o ovome.

--- Citat ---2 l vina, giros pileći sa pavlakom, danas četvrtina bureka sa sirom, 2 velike palačinke eurokrem, 200 g "integralnog" keksa, 2 snikersa, sendvič sa 250 g čajne i 2 parčeta torte... a dan još traje Cheesy
Srećom, trenutno sam u pauzi između dve dijete. Cheesy
--- Kraj citata ---

bez obizra na PAZUU IMZEDJU DVE DIJETE i bez obizra na sve ovo je veoma veliki problem...VELIKI

moj prijateljski savet da se ostavis razlganja samom sebi tematike oko Uh i opravdavanja svog stanja izborom i GI i insulinskom osetljivoscu vec da se lepo odmoris i resteujes i krenes u nove poboede a na stari nacin...

Pedja_Petrovic:

--- Citat: djake  Jun 15, 2011, 03:39:12 posle podne ---Meni ovo nije nista sad jasno....ko to kaze da samo skrobasti Uh mogu drzati metabolizam na visokom nivou, i ciji metabolizam i na kakvoj dijeti? I otkud samo skrobasti uh mogu da kontrolisu glad?

--- Kraj citata ---

jbg
kontrola gladi je nekada veliko psihicko opterecnje buraz za one koji misle o tome
kako bi cesar milan rekao this is state of mind

djake:
Izgleda je to problem....

NeshaS:

--- Citat ---UH jesu problem kod SVIH  a ne samo kod TEBE jer je vise nego ocigleddno da si ti sa UH tu tolikoj meri optercen da ulazis u veliki problem...
--- Kraj citata ---

Ništa manje i ništa više opterećen od ostalih teških endomorfa, osim što sam upravo bavljenjem pomenutom tematikom ugljenih hidrata i nekih promena u njihovom izboru uspeo vrlo uspešno da sprovedem dijetu. Samo sam hteo da kažem da pirinač, ovsene i krompir nisu svetinja.

--- Citat ---moj prijateljski savet da se ostavis razlganja samom sebi tematike oko Uh i opravdavanja svog stanja izborom i GI i insulinskom osetljivoscu vec da se lepo odmoris i resteujes i krenes u nove poboede a na stari nacin...

--- Kraj citata ---

Nemam više potreba za "resetovanjem", bar ne takvim kao u tom prošlogodišnjem postu. Ipak, hvala na savetu. :)

Pedja_Petrovic:
...e jbg.

ok
sve najbolje

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju