General Bodybuilding Discussion > Članci

PREDTAKMICARSKA I VANSEZONSKA OBRNUTA DJETA by L Norton

<< < (2/3) > >>

Pedja_Petrovic:
dobro si shvatio samo mnogo koristis matematiku :D
enivej
nisi mi rekao jednu bitnu stavku
jesi natural ili??

kure_ss:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Januar 10, 2012, 02:35:52 posle podne ---dobro si shvatio samo mnogo koristis matematiku :D
enivej
nisi mi rekao jednu bitnu stavku
jesi natural ili??

--- Kraj citata ---
Natural sam. :) Zato se i oslanjam na savete koje daješ natural vežbačima, a koliko sam shvatio @Naturalni je jedan od njih (i to ne samo zbog nicka ;D).

EDIT: Ajde da iskoristim priliku da te priupitam šta misliš da posle keto odradim 2-3 nedelje low carb, baš kao što savetuje Lyle McDonald, npr. ako sam u danima punjenja (24časa) unosio 800g UH, podelim to sa 10 (jer sam se punio svaki 10 dan) i dobijemg 80g UH dnevno. Dakle ideja je da de doda 80g UH tj. 320kcal, a da se te kalorije oduzmi iz M (oko 35gM). Znači cilj je da se prve nedelje posle CKD zadrži isti kalorijski unos uz uvođenje UH na uštrb M. Sledeće nedelje se povećava dnevni unos UH za 20g, pa unos uh iznosi 100g dnevno, M se smanjuju da bi ukupan kalorijski unos bio isti i u drugoj nedelji. Posle te druge nedelje low carb kreće se sa obrnutom dijetom, i povećanjem unosa kcal kroz povećan unos P i UH, a smanjenje M, kao što si ti napisao.

Meni ovo postepeno dvonedeljno uvođenje UH na uštrb M uz zadržavanje istog kalorijskog unosa  zvuči logično posle CKD zbog insulinske hiper osetljivosti organizma na UH posle bilo koje dijete, posebno kod dijeta bez unosa UH, kao što je CKD. Zanima me šta ti misliš? Da li keto pa low carb pa reverse dieting, ili posle keto odmah reverse dieting. Hvala ti unapred.

Pedja_Petrovic:
hahhahaha
koliko matametike
pa ti ces 12 h provoditi samo u racnunaju ili ako krenes da pravis plan i program prehrante taman ces da ga zvrsis u junu
enivej
pusti ti McDonadle i ostale ekipe koji vole da pricaju a na osnvu tudjeg znoja
to sto on kaze je tacno ali toliko matematike nema potrebe iz jednostavnog razloga jer ti POJMA NEMAS o svjojoj insulnskoj rezistenciji i samo mozes da zalutas u celoj prici
doduse,mozes da zalustas ako i ne radis matematiku kao i ti,ali mnogo teze
moj ti je savet da naravno posle cettonica radis low carb i to 4 ned
velika je greska sto si radio punenje na cettonicu svaki 10-i dan i nemam pojma gde si to citao ili ko ti je to rekao jer si stvorio problem bas u tom segmetnu u kojem Lyle sere i prica a jos ako je on savetovao oko tog cettnica,-MASHALA-ALAL MU CUFTE!!!
jebes njega
nije on bitan vec ti u ovoj prici
moj ti je savet da bas zarad te rezistenijce ne radis na taj nacin povecanje sa Uh jer si rezistenciju sigurno DOBROOOOOO fuckirao sa ovim nacinom od na svakih 10 dana =800 gr UH!
drzi se standardne low carb dijete  pusti racunanje calorije u q..c jer cilj te price je da se ako je moguce NAPAKUJE nesto kvaliteta sa minim nabacivanjem salceta
kako ces to da vidis
pa fino
odredis odredjeni unos B i odredis unos Uh kroz svaki dan u ned i tako zavrstis 1st WEEK
zapisujes i pratis sta se desava..ako je bilo 1-2 kg gore a forma ista-UDARAJ PO TOJ TACKI
ako imas bilo kakvih drugih reuzlatata-batali i menjaj dok je vreme
nadam se da me kapiras

kure_ss:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Januar 11, 2012, 11:19:27 pre podne ---hahhahaha
koliko matametike
pa ti ces 12 h provoditi samo u racnunaju ili ako krenes da pravis plan i program prehrante taman ces da ga zvrsis u junu
enivej
pusti ti McDonadle i ostale ekipe koji vole da pricaju a na osnvu tudjeg znoja
to sto on kaze je tacno ali toliko matematike nema potrebe iz jednostavnog razloga jer ti POJMA NEMAS o svjojoj insulnskoj rezistenciji i samo mozes da zalutas u celoj prici
doduse,mozes da zalustas ako i ne radis matematiku kao i ti,ali mnogo teze
moj ti je savet da naravno posle cettonica radis low carb i to 4 ned
velika je greska sto si radio punenje na cettonicu svaki 10-i dan i nemam pojma gde si to citao ili ko ti je to rekao jer si stvorio problem bas u tom segmetnu u kojem Lyle sere i prica a jos ako je on savetovao oko tog cettnica,-MASHALA-ALAL MU CUFTE!!!
jebes njega
nije on bitan vec ti u ovoj prici
moj ti je savet da bas zarad te rezistenijce ne radis na taj nacin povecanje sa Uh jer si rezistenciju sigurno DOBROOOOOO fuckirao sa ovim nacinom od na svakih 10 dana =800 gr UH!
drzi se standardne low carb dijete  pusti racunanje calorije u q..c jer cilj te price je da se ako je moguce NAPAKUJE nesto kvaliteta sa minim nabacivanjem salceta
kako ces to da vidis
pa fino
odredis odredjeni unos B i odredis unos Uh kroz svaki dan u ned i tako zavrstis 1st WEEK
zapisujes i pratis sta se desava..ako je bilo 1-2 kg gore a forma ista-UDARAJ PO TOJ TACKI
ako imas bilo kakvih drugih reuzlatata-batali i menjaj dok je vreme
nadam se da me kapiras

--- Kraj citata ---
Hvala Peđos. Lyle piše o 10 dnevnom punjenju, ja ga nisam radio, već radim ono tvoje standardno od subote posle treninga do nedelje u isto vreme (24 časa), 350-400 UH ne više. Nego rekoh ajde da vidim šta ti misliš o tom desetodnevnom punjenju, a i bilo mi je lakše da delim sa 10. Još jednom hvala za savete, razjasnio si mi mnoge dileme.

Pedja_Petrovic:
onda sam ja tebe krivo ukapirao
soory
i nema na cemu
idemo dalje

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju