Ostalo > Offtopic
Policajac šutira bespomoćnog Roma
nbg-v:
vec je bila slicna tema...
nije bitno koji je povod , oni ovo rade svima... zato sto su stoka neobrazovana kamenjarska...
PEJABG:
--- Citat: wldnbg Jun 26, 2011, 11:45:33 pre podne ---vec je bila slicna tema...
nije bitno koji je povod , oni ovo rade svima... zato sto su stoka neobrazovana kamenjarska...
--- Kraj citata ---
pa ne rade svi, rade klosarima , ciganima klincima i svim ostalim bespomocnim ljudima.
sleepy:
a vas bas potreslo sto je cigan -.-
sta god uradio ne sme da ga bije..kretenko..na osnovu ovakvih primera se kreira misljenje o policiji
legendArni:
ne mogu da verujem da je ovo postavio neki srbin na youtube. Pa jbt kako smo glup narod. Lepu sliku saljemo u svet kako nas policajac tuce neduznog bespomocnog ROMA haha ma daaaaj bre, pa se posle ljutimo kad nas prozivaju da smo divljaci i genocidan narod...
inace cigan takav neki mi je usao u kucu i maznuo ladno 250 evra iz hodnika kuce, a zakon je takav da ako se ne smiluje da mi vrati pare, ne mogu mu nista. Sad jbg da sam ga ja nasao u trenutku ko zna sta bi bilo i da me neko snimio ladno bi mogao da okaci na youtbe SERB killing inocent helpless ROM
dakle boli me k.rac za policiju, cak sta vise mislim da su ok jer su nasli lopova i jednom su nam vratili i neke ukradene bakarne kablove iz dvorista isto od nekih bespomocnih ROMA. A ovaj snimak je vise okacen sa namerom da sjebe srbiju i pokaze kakva smo mi kao NAROD stoka prema manjinama
PEJABG:
--- Citat: legendArni Jun 26, 2011, 11:56:15 pre podne ---ne mogu da verujem da je ovo postavio neki srbin na youtube. Pa jbt kako smo glup narod. Lepu sliku saljemo u svet kako nas policajac tuce neduznog bespomocnog ROMA haha ma daaaaj bre, pa se posle ljutimo kad nas prozivaju da smo divljaci i genocidan narod...
inace cigan takav neki mi je usao u kucu i maznuo ladno 250 evra iz hodnika kuce, a zakon je takav da ako se ne smiluje da mi vrati pare, ne mogu mu nista. Sad jbg da sam ga ja nasao u trenutku ko zna sta bi bilo i da me neko snimio ladno bi mogao da okaci na youtbe SERB killing inocent helpless ROM
dakle boli me k.rac za policiju, cak sta vise mislim da su ok jer su nasli lopova i jednom su nam vratili i neke ukradene bakarne kablove iz dvorista isto od nekih bespomocnih ROMA. A ovaj snimak je vise okacen sa namerom da sjebe srbiju i pokaze kakva smo mi kao NAROD stoka prema manjinama
--- Kraj citata ---
pa to ja i pricam vidis vataju cigane, tebi su vratili BAKARNE KABlOVE. pa sto ne hase dilere \, prave lopove(ne cigane sto kradu da bi preziveli)
ove lopuze sto sede po foteljama, cecu ....... vazno je da interventna brigada ide po gradu i lomemaloletnike jer su popusili dzoint. ma idi u qrac. serem ti se na takvu policiju
sto ovog nisu izvukli iz kola i upucali ga ucelu, ili ga bar malo nisu prebili
http://www.youtube.com/watch?v=qyzwRGZ-3p0
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju