Ostalo > Offtopic
Policajac šutira bespomoćnog Roma
Pocetnik993:
saobracajni prekrsaj covece :D
Black&Decker:
znam...naveo sam samo primer..ne kazem da nenad krade :D mada gresi covek
sleepy:
Odlicna teretana je u Palmoticevoj :)
Pirat:
--- Citat: wldnbg Jul 04, 2011, 08:11:56 posle podne ---ovo menja stvari. realno ga treba ubiti na mrtvo, ipak je to Milka u pitanju....
sta bi onda trebalo Ceci da urade jer je "maznula" 15 miliona evra.. a pa da, narukvica
--- Kraj citata ---
da ti je neko od tih cigana digo mobilni , ili da ti je opljackao nekog iz porodice na ulici , ne bi branio "bespomocnog cigana" , ako je toliko "bespomocan " sto krade ? , za to ima muda? probelm je sto se oni ne zadrzavaju na Milki i problem je sto taj lopovluk prerasta u mnogo veca krivicna dela ... ako ga je sutirao , sa stokom ne moze drugacije nego silom , svi se oni kurce maltretiraju ljude na ulicama , kradu , ponasaju se kako im se digne a kad ih dohvati murija... , takva nam je drzava takva su nam pravila svako ko je iole normalan shvata da se krivicni postupci (ako nisi neko i nesto -Ceca) mogu jako skupo platiti , problem jedino stoji u ljudskim mozgovima sto to ne mogu da prihvate...
nbg-v:
ispade da ti jedini shvatas a da su svi ostali nemaju pojma ..
jebes cigana, nije rec o njemu, on je metafora za ono sto se desava.. tako biju i kurtu i murtu i sve redom koji nemaju 15mil jura u dzepu.. pisao sam vec(u drugoj temi) kako su mene maltretirali ispred zgrade iz cista mira.. (a ja sam samo kap u moru)
a recimo seronju koji je prakikirao ferarija na sred bici staze (ja slikao ovo) nisu smeli da pogledaju popreko,a ceo dan se tu muvaju i pauk i interventna.... "a sa stokom ne moze drugacije nego silom".. to si dobro rekao... samo sto nemamo istu definiciju stoke.. tvoja definicija "stoke" je ista kao sto je ima i drzava dok je moja malo drugacija...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju