Ostalo > Offtopic
Policajac šutira bespomoćnog Roma
Pirat:
svako ima svoja iskustva , ali ne mozes ti sad porediti slucaj cigana sa totalno drugom temom a radis to od pocetka posta ... ne moze on biti metafora jbt za korupciju , kriminal i taj ferari o kome ti pricas , to su totalno druge stvari ... drugo ako za tebe neko ko krade i pravi javasljuk nije definicja stoke , onda je to vec druga prica..
nbg-v:
brate onaj ko mene(i tebe i sve nas) krade nije cigan ni dzanki iz kraja... ali ljudi to nikako da shvate ili im je jednostavno lakse da tako poimaju "realnost"...
ako je neko ukrao milku ima odgovarajuca kazna za ukradenu milku ako je neko isekao kablove ima odgovarajuca zakonska kazna za sve to... niko BRE ne sme da te takne!
ono sto rade govna pandurska nema veze sa zakonom- to je zato jer se stoci brdjanskoj MOZE...
ne pricam o korupciji, pricam o drugacijoj primeni zakona u odnosu na ljude koji bi ( jeli) trebali da budu svi na istom nivou i svi pred zakon isti... jer "pravda je slepa" jel tako?
nekog prebijati od batina jer je ukrao Milku jer nema sta da jede i hteo je da okusi damn cokoladu, to je ok.. kul.. znaci ovu stoku sa ferarijem prporcionalno krivicnom delu treba iseci na komade i okaciti da visi svuda po gradu...
ne mogu vise.. mislim da sam rekao sve sto imam.. zamara me da se nerviram jos i oko toga..
legendArni:
aman bre sta branis te cigane nikako da te razumem....
--- Citat: wldnbg Jul 05, 2011, 01:46:09 posle podne ---brate onaj ko mene(i tebe i sve nas) krade nije cigan ni dzanki iz kraja... ali ljudi to nikako da shvate ili im je jednostavno lakse da tako poimaju "realnost"...
ako je neko ukrao milku ima odgovarajuca kazna za ukradenu milku ako je neko isekao kablove ima odgovarajuca zakonska kazna za sve to... niko BRE ne sme da te takne!
--- Kraj citata ---
PA sta sad treba po tebi ljudi da rade? Da se pravimo ludi kad nas cigani pokradu, jer iovako nas kradu neki VECI lopovi pa mogu i oni? LOGIKA NA NIVOU
I ne ne postji zakon za ukradenu milku. Evo ti moj primer: Cigan koji je bio osudjivan ranije usao u moju kucu i maznuo 250evra. Sud ga osudio na 3meseca zatvora uslovno na dve godine. Sto ustvari znaci NISTA. on se seta i dalje i krade. I jel to kazna po tebi? Pare da vrati ne moze jer naravno NEMA i nikad nece imati.... tako da te molim da cutis vise jer ni sam ne znas sta pricas tu stajes u odbranu sitnih lopova jer NEMAJU. Lopov je lopov, danas je to milka sutra ce biti 100 000 evra. Mislis ti da taj cigan ne bi maznuo da ima kefala nesto vece od milke ?
Pirat:
wldnbg
ti pricas o savsrenom sistemu , a to nigde ne postoji... to da su svi isti pred zakonom to nikad nije postojalo niti ce postojati... svako kad dodje na poziciju tog neko o kome pricas krade... :)
mislim ja razumem da si ti imao neprejatno iskustvo i da si sad ogorcen zbog toga , ali matori ja znam ko je meni digo novcanik u busu , potom proslog leta u razmaku od mesec dana prvo majka na ulici pokradena, zatim tetka koja je nakon toga od strsa dobila mozdani i sad je dva metra pod zemljom ... i ti mi sad reci da te sitne lopove ta mala govna ne treba tuci u policiji , brate , bubrege bi im odvalio , tukao bih ih celu noc i dan pa ponovo , jebe se meni sto nije to jelo Milke s lesnicima , ko mu daje pravo da krade i da unesrecuje druge ljude... dokle bre vise da normalan covek stalno strepi dal ce uvece da ga proguta mrak , dal ce neki padjoman , ciganin ili treci neki kurac da ga savata na ulici ... dokle vise ta pravdanja imao nesrecno detinjstvo o njemu niko nije vodio racuna, dokle bre vise taj primitivizam i nasilje...
tenssa:
--- Citat ---ko mu daje pravo da krade i da unesrecuje druge ljude
--- Kraj citata ---
x2
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju