Ostalo > Offtopic

Policajac šutira bespomoćnog Roma

<< < (10/19) > >>

nbg-v:
ne branim cigane o cemu bre ti arnolde kenjas vec dve nedelje?

puca mi kurac za cigane -pricam uopsteno i genrealno kako stvari stoje... o tome pricam! jel ok?

nemoj vise cigane da pominjete(meni) jer ovde se ne radi o njima  i ne pricam o njima!

a koje pirat opravdanje mutriji? "glup sam kao kurac, imam osnovnu skolu jedva, sisao sa planine i sve mi je oprosteno zbog toga", jel to?

Pocetnik993:
sta komentarisete uopste ovu temu
kad nista ne mozete promeniti
i samo se nervirate?

Pirat:

--- Citat: wldnbg  Jul 05, 2011, 03:38:13 posle podne ---ne branim cigane o cemu bre ti arnolde kenjas vec dve nedelje?

puca mi kurac za cigane -pricam uopsteno i genrealno kako stvari stoje... o tome pricam! jel ok?

nemoj vise cigane da pominjete(meni) jer ovde se ne radi o njima  i ne pricam o njima!

a koje pirat opravdanje mutriji? "glup sam kao kurac, imam osnovnu skolu jedva, sisao sa planine i sve mi je oprosteno zbog toga", jel to?

--- Kraj citata ---

kakvo bre pravdanje? za sta ?

Francuz:
Murkan i uci neku skolu, njemu je u drzavi Srbiji dozvoljeno (citaj: uglavnom nece biti kaznjen) da prekoracuje svoja ovlascenja.
 Nije osoba kriva sto sistem ne valja.
Al opet je bolje kad mu date mito kad napravite saobracajni prekrsaj, nego da placate visestruko na sudu. Jos kad vam treba neka veza za licnu kartu itd, dobro dodje da znas nekog plavog. Znaci, od njega imate neku korist. To da je murkan glup, dosta njih jeste, al opet, da nije mozda ostatak stanovnistva pokupio svu pamet sveta?

Sa druge strane, ganferi zagadjuju vise od drugih, kote se ko zivotinje, kradu. Prose na svakom koraku, sposobni da rade, al nece.

nbg-v:

--- Citat: Francuz  Jul 05, 2011, 03:51:35 posle podne ---
 Nije osoba kriva sto sistem ne valja.

--- Kraj citata ---

ovo je kljucna recenica

pirat jel me zezas jbt? pa jebo ga bog ga jebo, jel sve vreme pricamo o muriji i njihovom ponasanju ?
koje opravdanje muriji da moze da maltretira koga stigne i kako im se cefne?? eto to pitam kam moram da ti crtam

mene ju dzukela mala, tek "zavrsio" za pandura, jedva srpski prica, padeze ne zna, ipred faxa legitimisao ...a kad sam mu rekao da zurim na ispit , jos pola sata me drzao namerno , cisto da zakasnim... pa tebra, da mu nije one uniforme u tom momentu bih mu jebo i oca i majku...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju