General Bodybuilding Discussion > Članci
URADITE TO !!!
jovann:
Ne kapiram,pise da se uvjek veca grupa misica radi prvo a onda manja ,
ja kazem da to nema veze da moze manja pa veca ,navodim primjer mnogo je teze raditi triceps pa grudi i bolji je efekat za grudi(ali jbg ne moze se onda dizati hiljadu kila na ravnu klupu)...i ko je rekao da je triceps veci od grudi?Pogresno tumacite moje misli .
P.s za dorian u jedno clanku na netu ,nije meni licno pricao :D
Genius:
kako nema veze, pa odradi biceps, kako ces onda raditi ledja ?? isto tako i sa grudima, sta je tebi ? ko jos radi prvo triceps, pa grudi ? ili biceps pa ledja ?
i Dorian je vezbao po sistemu Grudi+biceps, Noge, OFF, Ramena+Triceps, Ledja, OFF...
Cratos:
Svaka tebi čast ako možeš poslije tricepsa odraditi grudi, meni je nakon treninga tricepsa on toliko upaljen da trebam pomoć majicu da skinem a kamoli još da mogu grudi kvalitetno odraditi :)
jovann:
Ne znam sta da vam kazem jbg-a ili jesi ili nisi :D
TeH FiLiP:
--- Citat: jovann Jul 24, 2011, 05:36:09 pre podne ---Ne kapiram,pise da se uvjek veca grupa misica radi prvo a onda manja ,
ja kazem da to nema veze da moze manja pa veca ,navodim primjer mnogo je teze raditi triceps pa grudi i bolji je efekat za grudi(ali jbg ne moze se onda dizati hiljadu kila na ravnu klupu)...i ko je rekao da je triceps veci od grudi?Pogresno tumacite moje misli .
P.s za dorian u jedno clanku na netu ,nije meni licno pricao :D
--- Kraj citata ---
ne znam ima li neko d aista zna o bodibildingu da radi triceps pre grudi. Kakvi su ti rezultati?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju