Ostalo > Offtopic

Пуцњава код Брњака

<< < (3/29) > >>

VeljaP:
Super, znaci imamo policiju koju placamo da stiti rezim od gradjana Srbije.
Zandarmerija je tu da se bori protiv navijaca, radnika koji strajkuju i desnicarskih grupa...ljepota.
Vojska...sta to one bjese...a da firma koja se bavi promocijom ministra odbrane.
Ma jos ako se Tadic naljuti, pa ode da se izvine...bice ludilo

cartell:

--- Citat: sasacg  Jul 26, 2011, 09:39:15 posle podne ---
--- Citat: cartell  Jul 26, 2011, 08:41:28 posle podne ---
--- Citat: sasacg  Jul 26, 2011, 05:50:32 posle podne ---Bitno je da ova picketina i dalje cuti i hoce "diplomatski" da pregovara sa stokom...

--- Kraj citata ---
sta predlazes?

--- Kraj citata ---

Pretpostavljam da je tvoj predlog ono sto stoji u postu ispod tvog?

--- Kraj citata ---
to nije odgovor.pazi ako pljujes onda moras da stojis iza neceg i da das predlog.ja ga i dalje ne vidim,a ja se nisam izjasnjavao niti sam bilo koga pljuvao i nazivao pi*kom sto ne znaci da mi taj neko odgovara. znaci ako imas predlog voljan sam da cujem.hvala

VeljaP:
@cartell

gle, ali u ovoj drzavi postoje ljudi koji su placeni da rjese problem, ja kao i drugi placam doprinose iz kojih se finansira vojska, policija i drzavna administracija i zelim da vidim zadovoljavajuce rjesenje...ovo za mene nije zadovoljavajuce rjesenje.
Ne kazem, da je upotreba sile jedino rjesenje, ali oov sto vlada radi, je apsolutna sramota.

Wroy:

--- Citat: VeljaP  Jul 26, 2011, 10:44:20 posle podne ---Super, znaci imamo policiju koju placamo da stiti rezim od gradjana Srbije.
Zandarmerija je tu da se bori protiv navijaca, radnika koji strajkuju i desnicarskih grupa...ljepota.
Vojska...sta to one bjese...a da firma koja se bavi promocijom ministra odbrane.
Ma jos ako se Tadic naljuti, pa ode da se izvine...bice ludilo

--- Kraj citata ---
odlicno receno, i nazalost, istina :(

cartell:
Gospodo,
Ne budite klasicne Srbende koje ce da dizu samo 3 prsta na ime Mladica,Seselja i ostalog ,a da pri tom ne znate ni KO ni STA ni GDE sa polisom bez pokrica. Dakle svi smo mi za promene (jel da?) samo ja bih da cujem neko konkretno resenje! E sad ce neko da kaze "mi se ne razumemo u to ali dajemo pare i hocemo za uzvrat neko resenje".I ja dajem pare ali  ne pljujem,ne vredjam ,a ako imam sto god da kazem cu reci i pomoci! A ovde se samo prica kako ne valja,nemaaa ,pljujemo ...evo ,forum otvoren pa da cujemo iskusne. Najlakse je dati vruc krompir drugom,je*emo mu mamu , nista nismo uradili - ali cemo se osecati bolje! izvolite...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju