Ostalo > Offtopic

Пуцњава код Брњака

<< < (5/29) > >>

nbg-v:
pored Britanije, Rusije, Nemacke, Francuske, Italije, Svedske... ja tu ne vidim SFRJ ni medju 10...

Ali to nije ni bitno... Meni je pun kurac ratova.. izgubio sam drage ljude a to je samo kap u moru te tragedije.... i ne ponovilo se ...

Sasa Ilic:
Ja koliko vidim Srbija ce se zvati Beograd za par godina jer ce samo to od nje da ostane..

sasacg:

--- Citat: wldnbg  Jul 26, 2011, 11:30:16 posle podne ---pored Britanije, Rusije, Nemacke, Francuske, Italije, Svedske... ja tu ne vidim SFRJ ni medju 10...

--- Kraj citata ---

Britanija,Rusija i Francuska,pa SFRJ...Nemacka neujedinjena nije bila niza k...c

Nije to ni bitno...

Bitno je da smo najebali ako ovako nastavimo

Lazar Popovic:

--- Citat: cartell  Jul 26, 2011, 11:01:04 posle podne ---Gospodo,
Ne budite klasicne Srbende koje ce da dizu samo 3 prsta na ime Mladica,Seselja i ostalog ,a da pri tom ne znate ni KO ni STA ni GDE sa polisom bez pokrica. Dakle svi smo mi za promene (jel da?) samo ja bih da cujem neko konkretno resenje! E sad ce neko da kaze "mi se ne razumemo u to ali dajemo pare i hocemo za uzvrat neko resenje".I ja dajem pare ali  ne pljujem,ne vredjam ,a ako imam sto god da kazem cu reci i pomoci! A ovde se samo prica kako ne valja,nemaaa ,pljujemo ...evo ,forum otvoren pa da cujemo iskusne. Najlakse je dati vruc krompir drugom,je*emo mu mamu , nista nismo uradili - ali cemo se osecati bolje! izvolite...

--- Kraj citata ---
Pa evo ti...mogla bi drzava tu tzv nasu vojsku sto je ostala da rasporedi u linije par km severnije od siptara...i svaki njihov upad severnije znacio bi napad i pravo nase vojske da se brane...pa da vidis kad bi naisli na otpor vojske a ne jadnih ljudi kako bi se povukli.
E sad postoji sustinski problem,jer Kosovo ustvari vise nije nase,nego njihovo,pa je pitanje da li sve ovo uopste ima smisla...ali bi u svakom slucaju to trebalo uraditi severnije,jer ne verujem da ce oni stati tu gde su sad.

DB9:
ma ajde bre manite se filozofije. malo su zategli siptari da i to malo srba stoje ostalo dodje u srbiju. prodace oni imanja pokupovace po srbiji kuce i stanove i besna kola,naravno dopice pogodnosti prilikom zaposljavanja(naravno u drzavnim ustanovama) a za nas koji smo rodjeni ovde i dalje ce biti za 200 evra kod privatnika...oniu ce ziveti ko kraljevi i opet nikom nista. zatrovali su celu srbiju prokleti kosovari!!!  kao kosovo srbija.ma ajde ako su ono srbi ja onda nisam,odgovorno tvrdim da su najgori narod na svetu srbi sa kosova. ima ljudi koji su nahebali i koji se muce i sta ti ja znam ali ogromna vecina se baskari o trosku drzave. lepo im je bilo dok su maltretirali siptare reketirali ih ,policija ih tukla gede stigne,trazili im basnoslovne cifre da bi dobili pasose....i posle sve unovcili,ovde  u nisu kod mene celo naselje sa kosovarima nema kuce ispod pola miliona evra....i oni su ugrozeni a mi nismo....ista situacija u vojvodini samo su njih bosanci i crnogorci zatrovali...mi koji smo rodjeni u srbiji sluzimo samo da punimo budzet za njih i da se bijemo ako treba zbog njih....nista vise,pa jos vojska nije dnevnice dobila od ratovanja!!!!!!!!! ej bre srbijo!!!!! mozete da me osudjujete i da me psujete ali ovo je najistinitija istina na svetu!!!! boli me vise ona stavr za sve..nek doje i turcin i nemac i amerikanac...svi su boljii od nasih. samo nek daju posao i pristojne plate  i to je to!!!!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju