Ostalo > Offtopic
Пуцњава код Брњака
PEJABG:
--- Citat: B.M.F Jul 27, 2011, 08:41:15 posle podne ---Dečki dajmo se smirit....nema vredjanja.Nemoj te vredjati ljude sa Kosova i drugih krajeva bivše Jugoslavije,niti su oni krivi niti mi.Nikad se nezna šta nosi dan,možda i mi nekad budemo prognani iz Srbije.Hvala na razumevanju.
--- Kraj citata ---
druze nas ako oteraju iz srbije mi nemamo gde da pobegnemo. gde da idemo ? samo su nasa vrata uvek otvorena za sve. za vreme rata u bosni i hrvatskoj bio je plan da se sve izbeglice nasele na kosovo naravno oni to nisu hteli i stajali su na granicama dok ih nisu pustili u vece gradove srbije.
cartell:
i upravo se desava ono sto sam i ocekivao i sto se ponavlja iznova i iznova...puno jakih reci,gneva i NICEG konstruktivnog izlazi iz nas,a na prethodne 4 strane ne pronadjosmo nikakvo resenje za trenutnu situaciju. svi bi da resimo oruzijem,a opet...ne ide nam se u rat!ako posaljemo vojsku onda krsimo rezolucije i ostale propise.ako idemo diplomatskim putem onda je Tadic pe*er i ne valja nam. nek ide pod lock,ovo zaista moze u nedogled
VeljaP:
a sto mi da nalazimo rjesenje?
pa valjda placamo drzavnu administraciju da radi ovakve poslove...kako smo uvijek zateceni i nespremni, kako su uvijek reakcije zakasnjele i neprimjerene....
za 11 godina na vlasti i dalje nemamo strateskog partnera....sve je isto
to je problem
marelli:
--- Citat: VeljaP Jul 28, 2011, 12:41:17 pre podne ---a sto mi da nalazimo rjesenje?
pa valjda placamo drzavnu administraciju da radi ovakve poslove...kako smo uvijek zateceni i nespremni, kako su uvijek reakcije zakasnjele i neprimjerene....
to je problem
--- Kraj citata ---
U pravu si, za 11 godina nista nisu uradili, pa ni po pitanju Kosova, mogli su da se spreme bolje i nauce nesto od 17.marta 2004 do sada ... Ali ni njega nisu shvatli ozbiljno, politicari kenjali jedan o tome i sve zaboravili
Mogli smmo jednostavno i da prepisemo nesto od siptara i ostalih pa da ih tucemo njihovim oruzjem, ali ni to nismo. ....
PEJABG:
--- Citat: marelli Jul 28, 2011, 01:48:02 pre podne ---
--- Citat: VeljaP Jul 28, 2011, 12:41:17 pre podne ---a sto mi da nalazimo rjesenje?
to je problem
--- Kraj citata ---
U pravu si, za 11 godina nista nisu uradili, pa ni po pitanju Kosova, mogli su da se spreme bolje i nauce nesto od 17.marta 2004 do sada ... Ali ni njega nisu shvatli ozbiljno, politicari kenjali jedan o tome i sve zaboravili
Mogli smmo jednostavno i da prepisemo nesto od siptara i ostalih pa da ih tucemo njihovim oruzjem, ali ni to nismo. ....
--- Kraj citata ---
bilo bi najpametnije da prepisujemo bas od siptara. gde bi nam bio kraj da svaka srpska majka rodi bar troje
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju