Ostalo > Offtopic

Пуцњава код Брњака

<< < (15/29) > >>

B.M.F:
Ima logike....dok sam ja svirao na ceci na Košarama a moji roditelji nisu znali ni gde sam ni dal sam živ ,moj komšija je švercovao cigare iz Leposavića i pravio kintu....taj isti mi sad pravi probleme i preti mom sinu od 9 godina da će da ga ubije...

markosmarko:

--- Citat: jocifer  Jul 29, 2011, 10:42:30 pre podne ---http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=07&dd=28&nav_category=640&nav_id=528491

Film je sniman po "istinitim" dogadjajima...

--- Kraj citata ---

Eto,"zuta kuca" nije delo Albanaca nego Srba,nije UCK organizovala vadjenje ljudskih organa i njihovu prodaju po svetu nego srbi,naglasio bi da film nisu snimali Albanci nego Francuzi,a setite se Bernara Kusnera i slucaja "Zuta Kuca",sad nezna kako da opere obraz pred svojim sunarodnicima pa izvrce pricu....
I najtuznije je to sto ce tamo neki bolid koji zivi u zapadnoj evropi i nezna ni na karti da nadje ni Srbiju ni Kosovo ni bivsu SFRJ,a malo verovatno i Balkan,kad pogleda ovaj film stvoriti u glavi sliku o Srbima kao likovima iz "Pogresno skretanje desno",dok ce stvarni krivci za ovakve zlocine odredjivati ko je cemu kriv,a ko nije,i gde su granice nase zemlje.

--- Citat: B.M.F  Jul 29, 2011, 10:55:00 pre podne ---Ima logike....dok sam ja svirao na ceci na Košarama a moji roditelji nisu znali ni gde sam ni dal sam živ ,moj komšija je švercovao cigare iz Leposavića i pravio kintu....taj isti mi sad pravi probleme i preti mom sinu od 9 godina da će da ga ubije...

--- Kraj citata ---

Sto bi trebalo da znaci da nismo trebali da ratujemo za Kosmet,jer su  svi srbi sa kosova ustvari najobicnije materijalisticke picke koje gledaju samo licni interes,tako da bolje da smo prepustili siprtarima da ih bace pod noz,i onda se nebi sirili po nasim gradovima Beogradu,Nisu

--- Citat: DB9  Jul 28, 2011, 11:59:33 pre podne ---,pa predsednik suda u nisu je kosovarcina.

--- Kraj citata ---
znaci precednik suda u Nisu ne bi bio neki tamo KOSOVARCINA!!! nego neki nas covek,iz Nisa,kakvi k.rac neki srbin sa kosova...Kome trebaju oni,nisu ludi siptari sto ih proteruju....

E NARODE DA LI JE CUDO STO CEMO PROPASTI I NECE NAS BITI???

B.M.F:
Markosmarko......mediji su čudo prirode....a to da ne truju narod je čista laž.

markosmarko:

--- Citat: B.M.F  Jul 29, 2011, 06:59:39 posle podne ---Markosmarko......mediji su čudo prirode....a to da ne truju narod je čista laž.

--- Kraj citata ---

x2

Milos Zivanovic:
A kakva slucajnost - bas B92....  ::)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju