Ostalo > Offtopic
Пуцњава код Брњака
markosmarko:
--- Citat: markosmarko Jul 30, 2011, 08:12:58 pre podne ---dobro i sta ti predlazes? oces da ratujemo?
ok, aj da ratujemo! i sta mislis, onako realno, da cemo dobiti od tog rata?
i kad krene rat hoces da budes medju prvima koji se prijavio kao dobrovoljac i nesebicno dao zivot?
--- Kraj citata ---
Pa nije tebi do rata.Zbog ceg bi ti sad vreme provodio u rovu,jeo iz konzerve,i izlagao se riziku da pogines?
Pa nije ubica zakucao na tvoja vrata,sta te briga za neke tvoje sunarodnike tamo daleko dole?
A kad te neko udari pesnicom,stanglom,napadne nozem i slicno,sta ti radis?
"Okrenes drugi obraz" ili podignes ruke gore?U gard?
I otkad je to sramota dati zivot u odbrani zemlje?Da li bi bio prvi koji je to uradio?
--- Citat: PEJABG Jul 30, 2011, 12:08:21 posle podne ---sta je patrijarh pavle rekao za kosovo ,citiram "cije ovce njegova livada"
--- Kraj citata ---
A dobro Pedja,cije su onda "ovce" na severu Kosova i Metohije,od Ibra do Jarinja?
nbg-v:
--- Citat: markosmarko Jul 30, 2011, 06:03:05 posle podne ---
--- Citat: markosmarko Jul 30, 2011, 08:12:58 pre podne ---dobro i sta ti predlazes? oces da ratujemo?
i kad krene rat hoces da budes medju prvima koji se prijavio kao dobrovoljac i nesebicno dao zivot?
--- Kraj citata ---
Pa nije tebi do rata.Zbog ceg bi ti sad vreme provodio u rovu,jeo iz konzerve,i izlagao se riziku da pogines?
Pa nije ubica zakucao na tvoja vrata,sta te briga za neke tvoje sunarodnike tamo daleko dole?
I otkad je to sramota dati zivot u odbrani zemlje?Da li bi bio prvi koji je to uradio?
--- Citat: PEJABG Jul 30, 2011, 12:08:21 posle podne ---sta je patrijarh pavle rekao za kosovo ,citiram "cije ovce njegova livada"
--- Kraj citata ---
A dobro Pedja,cije su onda "ovce" na severu Kosova i Metohije,od Ibra do Jarinja?
--- Kraj citata ---
Upravo tako, nije mi do rata... Kroz celu istoriju nista nismo naucili.. Uvek idemo "s neba pa u rebra" i uvek najebemo.. Treba biti "igrac" kao sto su svi ... Mislis da su Siptari i onaj ko ih vodi budale? Igraju tacno na provokaciju jer znaju da cemo mi odma "na sva zvona " da krenemo u juris.. Mogli smo mi to njima da uradimo, pa oni da ispadnu "indijanci".. Isporvociramo ih i onda se povucemo i pravimo se ludi i "nista nam nije jasno"... Tako se igra igra.. Ali to kod nas ne ide.. I uvek smo dobili po picki i uvek sa takvim stavom cemo dobiti...
I opoet te pitam, ok krenomo svi u rat. I? Sta onda? Ratovanje ima neki cilj.. Koji je cilj rata koji bi se vodio? Da zauzmenmo Kosovo da bude nase? Ako to mislis onda si naivan previse ...
Zelja je jedno a relanost drugo.. Na zalost..
markosmarko:
Pa nije ni meni do rata.
I ne bi nikad ni pomisljao na grozote koje on donosi,da sam svajcarac iz Berna,Minhena,tamo rodjen ziveo,i da nikad nisam video Balkan.
Ali na ovim prostorima vlada pravilo "ili gazis ili te gaze".
Nasi preci dok su "gazili" imali smo.
A sad ovi jadnici sto su na vlasti?Sam Bog nek nam je u pomoci sa njima...
sasacg:
--- Citat: wldnbg Jul 30, 2011, 06:18:42 posle podne ---
--- Citat: markosmarko Jul 30, 2011, 06:03:05 posle podne ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Upravo tako, nije mi do rata... Kroz celu istoriju nista nismo naucili.. Uvek idemo "s neba pa u rebra" i uvek najebemo.. Treba biti "igrac" kao sto su svi ... Mislis da su Siptari i onaj ko ih vodi budale? Igraju tacno na provokaciju jer znaju da cemo mi odma "na sva zvona " da krenemo u juris.. Mogli smo mi to njima da uradimo, pa oni da ispadnu "indijanci".. Isporvociramo ih i onda se povucemo i pravimo se ludi i "nista nam nije jasno"... Tako se igra igra.. Ali to kod nas ne ide.. I uvek smo dobili po picki i uvek sa takvim stavom cemo dobiti...
I opoet te pitam, ok krenomo svi u rat. I? Sta onda? Ratovanje ima neki cilj.. Koji je cilj rata koji bi se vodio? Da zauzmenmo Kosovo da bude nase? Ako to mislis onda si naivan previse ...
Zelja je jedno a relanost drugo.. Na zalost..
--- Kraj citata ---
Da smo upali u srpske enklave sa vojskom i trazili podelu Kosova...Pa sta bude,a u qrac...Ako treba za sve da cutimo i trpimo,nece nas biti.Ni naroda ni zemlje...
Ali ne moze kad odluke ne donose ova nasa govna na vlasti,nego oni koji su ih tu i doveli i za cije interese rade...
sleepy:
Pa idi upadni. Ne da MI upadnemo sa vojskom...nego TI upadni sa vojskom.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju