Ostalo > Offtopic
Studiranje u Americi/Kanadi
Francuz:
--- Citat: Pocetnik993 Avgust 01, 2011, 12:59:33 posle podne ---koji si to film gledao?
pa brze bolje u raspalu Ameriku?
--- Kraj citata ---
A ti si video sveta i zivota pa znas kako je u Americi?
Zaobidji temu ako nemas sta pametno da kazes.
Pocetnik993:
ok
ako ti mislis da ces otici tamo zbog nekog klipa
onda stvarno.......
Francuz:
--- Citat: Pocetnik993 Avgust 01, 2011, 01:15:53 posle podne ---ok
onda stvarno.......
--- Kraj citata ---
Ja tebe razumem jer ne mozes da shvatis prioritete u 17, 18 godina i udara te patriotizam i za tebe je Amerika raspala i niko nema sto Srbija ima. Kako da ne.
A da si procitao, napisao sam da znam ljude koji su otisli na osnovu klipa. A i ljudi gore su napisali da je moguce.
Al Boze moj, ti znas bolje...
vlado0550:
onda stvarno.......
--- Kraj citata ---
istinito i tacno, nazalost, ali opet zelim ti srecu...
btw - neki su i u srbiji zaradili milione vece nego mnogi ameri, ali koliki je to procenat... isto ti je i sa klipom, neko ode, ali vecina otpadne...
Francuz:
--- Citat: vlado0550 Avgust 01, 2011, 01:31:50 posle podne ---
onda stvarno.......
--- Kraj citata ---
istinito i tacno, nazalost, ali opet zelim ti srecu...
btw - neki su i u srbiji zaradili milione vece nego mnogi ameri, ali koliki je to procenat... isto ti je i sa klipom, neko ode, ali vecina otpadne...
--- Kraj citata ---
Nekima stvarno ne mozes objasniti. Najbolji i mozda i jedini nacin da dobijes sportsku stipendiju je da posaljes video klip! To sto vi ne znate nikog ko je u tome uspeo je druga stvar. Ja u Srbiji ne mogu da napravim milione. Verovatno necu to ni preko uspeti, ali vrlo verovatno cu bolje ziveti.
A i glupo je pricati o necemu o cemu nemas iskustva niti si dosao u kontakt sa vise ljudi kojima je to uspelo.
Nadam se samo da ce jos neko da se ukljuci u temu, al sa pravim savetima, a ne nepotkrepljenim misljenjima. Bez uvrede. :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju