Ostalo > Offtopic

Studiranje u Americi/Kanadi

<< < (12/20) > >>

BokY_LA:
Usluge su skupe, racuni su veliki
Hrana, kucni aparati itd su povoljni npr ..
Ako ides zbog $ da budem iskren zajebaces se.. jer ti tamo ipak kreces od 0
kao sto sam rekao jedino za 10 do 15 godina mozes da ocekujes da imas NESTO.. mada ko zna... mozda zaradis milione :)
inace najbolje je da juris H2b vizu pa da probas.. sad ne znam kako je kad se vratis ako hoces ponovo da uzmes hmm

AlexB:
ufff......ja sam imao 1500din na sat u Australiji....pa sta....ali sam placao hleb 300din, mleko isto toliko....a o ostalim namirnicama i troskovima da ne govorim....dok ne odes i ne vidis, neces/necete shvatiti o cemu pricam...kraj price.

AlexB:
A porez tek.....o tome ni ne razmisljas.....na sve to sto zaradis drzava ce ti uzeti minimum 15%.....ufff....toliko toga ima....

Francuz:

--- Citat: BokY_LA  Avgust 01, 2011, 03:28:58 posle podne ---Usluge su skupe, racuni su veliki
Hrana, kucni aparati itd su povoljni npr ..
Ako ides zbog $ da budem iskren zajebaces se.. jer ti tamo ipak kreces od 0
kao sto sam rekao jedino za 10 do 15 godina mozes da ocekujes da imas NESTO.. mada ko zna... mozda zaradis milione :)
inace najbolje je da juris H2b vizu pa da probas.. sad ne znam kako je kad se vratis ako hoces ponovo da uzmes hmm

--- Kraj citata ---

H2B je ona privremena viza, jel tako? Zar me to ne obavezuje da se vratim da se vratim u Srbiju ponovo?
I sto se tice toga da krecem od nule... Pa ja sam voljan da radim konobarisanje itd, al ne vecno. Zbog toga bi jurio da udjem na koledz.

Francuz:

--- Citat: AlexB  Avgust 01, 2011, 03:31:21 posle podne ---ufff......ja sam imao 1500din na sat u Australiji....pa sta....ali sam placao hleb 300din, mleko isto toliko....a o ostalim namirnicama i troskovima da ne govorim....dok ne odes i ne vidis, neces/necete shvatiti o cemu pricam...kraj price.

--- Kraj citata ---

--- Citat: AlexB  Avgust 01, 2011, 03:34:56 posle podne ---A porez tek.....o tome ni ne razmisljas.....na sve to sto zaradis drzava ce ti uzeti minimum 15%.....ufff....toliko toga ima....

--- Kraj citata ---

Naravno, pricao sam ja sam tetkom iz Kanade. Jedna od bitnih stvari koji mi je napomenula je to da u Kanadi imas placeno zdravstveno, dok u US nemas. Pretpostavljam da je tako i u Australiji. Australija je inace jedna od najskupljih zemalja, bar tako kazu...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju