Ostalo > Offtopic
Studiranje u Americi/Kanadi
Pirat:
Pa ova ortakinja o kojoj sam ti pricao se bavi tenisom , ali nikad nije bila osvajala sad nesto znacajno ... mislim da cak nije ni imala klub kad je odlazila u USA , mogu da je pitam za postupak kad se budemo culi sledeci put ...
a ova dva ortaka su trenirali basket al ponovo stvarno nista posebno ... nikakvi posebni uspesi ... pitacu ovih dana pa cu ti poslati na pp ... ako ti ne javim moguce da se zaboravim , posalji poruku da me podsetis..
Francuz:
--- Citat: pirat Avgust 01, 2011, 05:37:35 posle podne ---Pa ova ortakinja o kojoj sam ti pricao se bavi tenisom , ali nikad nije bila osvajala sad nesto znacajno ... mislim da cak nije ni imala klub kad je odlazila u USA , mogu da je pitam za postupak kad se budemo culi sledeci put ...
a ova dva ortaka su trenirali basket al ponovo stvarno nista posebno ... nikakvi posebni uspesi ... pitacu ovih dana pa cu ti poslati na pp ... ako ti ne javim moguce da se zaboravim , posalji poruku da me podsetis..
--- Kraj citata ---
To bi mi bas bilo do pomoci, posto sam u slicnoj situaciji. Poslacu. :)
etaoin:
--- Citat: Francuz Avgust 01, 2011, 05:33:48 posle podne ---
Nisam, mada bilo koje mesto gde moze da se zaradi i uspe je dobro mesto. Italijanski sam svakako planirao da naucim, jezik mi se jako svidja. Bio sam u Italiji, lepa zemlja. Opet, ne znam nikog ko je otisao tome i da li bi se meni priznao moj fakultet? I ako se ne priznaje, kakve su tamo skolarine i mogucnosti?
--- Kraj citata ---
Italijanski je prelep jezik, ako imas solidno znanje engleskog lakse ce ti ici ucenje zbog velike kolicine reci poreklom iz latinskog. Sto se tice skolarina, zavisi gde bi studirao. Sever Italije je skuplji od ostatka zemlje ali isto tako je sever mnogo razvijeniji. Najbolje bi bilo kad bi dobio stipendiju (mislim da je sportsku dosta tesko dobiti) na osnovu uspeha i postignutih rezultata ali moras malo vise da se raspitas. Ja cu verovatno raditi master u Italiji jer imam odlican prosek i do tad cu vec dobro znati jezik ali sve zavisi kakve mi uslove ponude.
BokY_LA:
Pa h2b je "probna radna" viza.. ti za stalno iz cuga da dobijes nema sanse.. jedino preko neke velike firme posao ako imas sredjen.. a nemas.. odes preko h2b i kupis brak
btw kako si placao hleb 300 din o.0.. i ja sam bio u austriji ali cene nisu bile nista mnogo vece nego kod nas..
AlexB:
Australija...ne Austrija.....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju