General Bodybuilding Discussion > Članci

B.B.TRENING ZA POCETNIKE

<< < (5/7) > >>

Markoni:

--- Citat: fitness_instruktor ---pošto radim u najvećem Fitness centru u Splitu mogu vam ponuditi gotove programe s ilustacijama vježbi koje sam ja i moji kolege radili a i koji su provijereni na 1000 cama ljudi.
volio bi da mi se javi neki od moderatora pa da mu e-malom pošaljem programe .
--- Kraj citata ---

u to super

sasacg:

--- Citat: fitness_instruktor ---pošto radim u najvećem Fitness centru u Splitu mogu vam ponuditi gotove programe s ilustacijama vježbi koje sam ja i moji kolege radili a i koji su provijereni na 1000 cama ljudi.
volio bi da mi se javi neki od moderatora pa da mu e-malom pošaljem programe .
--- Kraj citata ---

Da,odlicna ideja!

fitness_instruktor:
Da radim kao Fitness instruktor i kao osobni trener poznatim ljudima ali otom potom!!!!!!!!!!!
pa ja sad idem na posa pa kako sam reka neka mi neko pošalje e-mall pa se cujemo!!!

Markoni:

--- Citat: fitness_instruktor ---Da radim kao Fitness instruktor i kao osobni trener poznatim ljudima ali otom potom!!!!!!!!!!!
pa ja sad idem na posa pa kako sam reka neka mi neko pošalje e-mall pa se cujemo!!!
--- Kraj citata ---

evo ja sam ti poslao na PM

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Markoni ---
--- Citat: fitness_instruktor ---Da radim kao Fitness instruktor i kao osobni trener poznatim ljudima ali otom potom!!!!!!!!!!!
--- Kraj citata ---

evo ja sam ti poslao na PM
--- Kraj citata ---
..odlicno markoni..bas sam to hteo da te im pitam :wink:  :wink:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju