Ostalo > Offtopic

Neke ljude treba ubiti

<< < (3/9) > >>

filip85:

--- Citat: vlada sin  Avgust 13, 2011, 03:10:10 posle podne ---Vegani su jos gora sekta, oni za razliku od vegetarijanaca ne jedu cak ni jaja i sir npr. I sto je najtuznije kladim se da vecina njih to radi iz fazona da bi mogli da kenjaju okolo kako vode racuna o zivotinjama.

--- Kraj citata ---

Meni su vegetarijanci čudniji od vegana... vegetarijanci neće da jedu meso jer im je neetički ubijati životinje i jesti ih, ali će zato jesti jaja od onih kokošaka sa farmi koje u životu nisu ugledale svetlost i potrčale jer je svrha njihovog postojanja samo pravljenje tih jaja koja će oni pojesti... zar nije humanije ubiti je dok je još pile, nego je mučiti celog života i na kraju ubiti?
Ista stvar i sa kravama i mlekom. Te krave čije oni mleko piju su izložene većem mučenju nego tele koje izbegavaju da jedu...
Ako im je već žao životinja, onda neka budu dosledni pa nek ne jedu ni jaja, mleko, sir, itd.

celox:
Nek svako jede sta hoce, a sto se tice teme mogu reci da su to kreteni od roditelja.
Moja zena je vegetarijanka a ja mesojed i nemogu zamisliti zivot bez mesa ali moja djeca nemaj pojma da " mama " ne jede meso.
Nece nikada ni saznati dok ne budu odrasli da to razumiju.

breshahils:
Ma neka jede ko šta hoće ali beba tek rođena i oni pišaju uz vetar...kad odraste i počinje koliko toliko da konta neke stvari neka jede i ono šta hoće ali kao beba to je nedopustivo. DEBILI klasični, "pametnice"...daje Bog decu onima koji ne zaslužuju a ima predodbrih ljudi koji bi oči dale za male ručice.

marelli:

--- Citat: Branislav1984  Avgust 13, 2011, 02:54:56 posle podne ---
--- Citat: sasacg  Avgust 13, 2011, 02:38:48 posle podne ---Ti vegeterijanci su mi kao neka sekta

--- Kraj citata ---

otprilike :D

--- Kraj citata ---

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=08&dd=14&nav_category=78&nav_id=531870

E ovo je sekta, vegani i neštomjeduna ovaj živi na sunce, sprdačina ....

vlada sin:
Koliko je samo love ustekao za 2 godine bez klope majku mu bugarsku:-). Ovo je pobednik u kategoriji biser godine.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju