Multimedia > Slike/Muškarci

18-GODISNJI BB....Alex Lesukov

<< < (36/166) > >>

nix:
a ovo je gyno na zadnjoj slici ili se varam

MarioG:
Meni isto tako izgleda..

cartell:
ako smem da ubacim ,a da ne zvcim ko neka baba,ali lik je preterao...a o tih 20 godina dominacije koje je neko spomenuo,ja bi bio najsrecniji ako bi on to vreme doziveo uopste...

TeH FiLiP:

--- Citat: cartell  Oktobar 18, 2008, 09:12:26 posle podne ---ako smem da ubacim ,a da ne zvcim ko neka baba,ali lik je preterao...a o tih 20 godina dominacije koje je neko spomenuo,ja bi bio najsrecniji ako bi on to vreme doziveo uopste...

--- Kraj citata ---

imas previse predrasuda,on ce umreti sta od pametnog koriscenja hemije?pre ce neki debil umreti od prezderavanja fast foodom...

jao samo da pedja ne vidi tvoj post :D

cartell:
pa cekaj sta je on najpametniji jel da?znaci mi smo svi debili sto nismo sa 20 dina ko on.jel znas kako njemu kuca srce sa 20!pa ko u zeca! mozes ti i klincu od 5 god da ''pametno dajes''hemiju u maligramskim kolicinama pa cemo da ga vidimo za par godina(meseci),a racunaj da ovaj bata uzima malo vise hemije a da ima jedva 20 godina  i pri tom VEC SAD izgleda ko profi,a racunaj da ce kasnije sve ozibilnije i ozibljnije da gazi u te vode...

da me ne shvati samo pogresno odredjena grupa ljudi odavde:ja nemam nista protiv toga da neko uzima hemiju,ali se pridrzavam one nase recenice ''sve u svoje vreme''    toliko...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju