Multimedia > Slike/Muškarci

18-GODISNJI BB....Alex Lesukov

<< < (38/166) > >>

vasa89:
ljudi, nervira me ovo prepucavanje!!! Ko hoce uzima, ko nece-ne mora!!! Decko ima muda i resio da iskoristi svoju genetiku!

TeH FiLiP:

--- Citat: Nikolans  Oktobar 20, 2008, 12:04:27 posle podne ---a koliko je onih koji nazalost nisu uspeli da postignu neke rezultate, a o njima se ne govori... shta je s onima koji su se povukli sa bb, jer nisu imali zdravlja za to... ne mora svako da umre da bi se utvrdila konekcija...

Ne govorim da nisi u pravu Filipe, vec da medalja ima dve strane.

--- Kraj citata ---

a znas li zbog cega su se povukli?Tj koji lekovi su u pitanju?Imas Toma Princa recimo,on se sjebao zbog lekova protiv bolova,u 95% slucajeva su to stvari koje nisu aas znaci ti razni pain relief i slicno,nepaznja prilikom koriscenja diuretika....svi znate d avas nepaznja s ainsulinom moze ubiti u sekundi,pa za sintol znate svi sta se moze desiti Sharcev je iz licnog iskustva pisao....i naravno tu je taj procenat od AAS,ali to nema toliko veze sa samom duzinom vec sa kolicinama...tu vec idem na onu temu PROFESIONLNI CIKLUS gde sam siguran d aima ljudi u takmicarskim vodama koji su bili dovoljno ludi da se priblize onim ciframa i plate visoku cenu zbog toga...

i ono na kraju...sve vas moze ubiti,okliznete se padnete na glavu nezgodno i dovidjenja...kljucna rec je PAZLJIVO sa svime...ni kondom nije 100% siguran,nista u zivotu nije,ali PAZLJIVO koriscenje bilo cega svodi taj procenat na 99,99% sigurnosti....

Pirat:

--- Citat: Filip Jovanovic  Oktobar 20, 2008, 04:43:04 posle podne ---
--- Citat: Nikolans  Oktobar 20, 2008, 12:04:27 posle podne ---a koliko je onih koji nazalost nisu uspeli da postignu neke rezultate, a o njima se ne govori... shta je s onima koji su se povukli sa bb, jer nisu imali zdravlja za to... ne mora svako da umre da bi se utvrdila konekcija...

Ne govorim da nisi u pravu Filipe, vec da medalja ima dve strane.

--- Kraj citata ---

a znas li zbog cega su se povukli?Tj koji lekovi su u pitanju?Imas Toma Princa recimo,on se sjebao zbog lekova protiv bolova,u 95% slucajeva su to stvari koje nisu aas znaci ti razni pain relief i slicno,nepaznja prilikom koriscenja diuretika....svi znate d avas nepaznja s ainsulinom moze ubiti u sekundi,pa za sintol znate svi sta se moze desiti Sharcev je iz licnog iskustva pisao....i naravno tu je taj procenat od AAS,ali to nema toliko veze sa samom duzinom vec sa kolicinama...tu vec idem na onu temu PROFESIONLNI CIKLUS gde sam siguran d aima ljudi u takmicarskim vodama koji su bili dovoljno ludi da se priblize onim ciframa i plate visoku cenu zbog toga...

i ono na kraju...sve vas moze ubiti,okliznete se padnete na glavu nezgodno i dovidjenja...kljucna rec je PAZLJIVO sa svime...ni kondom nije 100% siguran,nista u zivotu nije,ali PAZLJIVO koriscenje bilo cega svodi taj procenat na 99,99% sigurnosti....

--- Kraj citata ---
ta parola "nista u zivotu nije sigurno" - sam iskreno, ja macesce cuo od ljudi koji su se na kraju sjebali time cie su pravdali svoje ponasanje... tako da , je to jako po meni pogresno shvacena recenica i pogresno koriscena.... u najvecem broju slucajeva...

TeH FiLiP:
Opet kazem ne morate podrzavati to sto radi...ja sam vise zabrinut time sto deca krecu da piju,puse,drogiraju vec na pocetku skolovanja...ali na to smo izgleda naviikli,a kad vidimo nekog ko izgleda kao profi sa 20 god delom zato sto je rano krenuo sa hemijom,e to je onda taboooooo,on ce rikne do 35-e....

tema ide u pogresnom smeru,slike treba da dominiraju a ne nagadjanja o necijem zdravlju....

Manic:
ovaj momak ce za 10 godina bit vrh i tocka...genitka mu je strasna a vidim i rad...iskreno najbolje sto sam vidio od mladih

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju