Multimedia > Slike/Muškarci
18-GODISNJI BB....Alex Lesukov
vuksa:
--- Kod: ---jel znas kako njemu kuca srce sa 20!pa ko u zeca!
--- Kraj koda ---
samo mi ovo odgovori...ODKUD TI ZNAS KAKO NJEMU KUCA SRCE??
Mrtav_Hladan:
slusajte narode jel vi znate uopste koliko strucnih ljudi iza tog malog stoji jel znate vi da za svaki takav uspeh treba dobra gomila trenera i ljudi koji se razumeju u sve ovo vise nego sto cemo mi ikad to da radimo neje bas to da je ovaj decko odlucio jedan dan da se bode decom durabolinom i odjednom explodiro i postao ovoliki nego iza ovog momka ima sati i sati posla i litri i litri znoja, a vi sto pricate srce mu kuca ovako onako mogu javno da ti kazem da uzimam hemiju 5 godina i da na svakom kontroli kod lekara sto sam bio nikad ama nikad nisam imo problema sa bilo kakvim organom ili srcem puls i sve je bilo uvek uredu sto znaci ako pametno uzimas hemiju i znas kako se uzima nece ti srce kucati ko u zeca.
Ja samo mogu da kazem o ovom momku svaka mu cast jel nema sta biti ljubomoran na njega decko nije ukro ovo sto je postigao nego je trudom i radom ostvario. A vi sto ste ljubomorni sto trenirate po 5-10 godina i nigde niste dosli nemojte zameravati ovim likovima sto se trude za svoj izgled sto neizlaze napolje i piju po gajbu piva nego ide u krevet u 10 sati i ustaje kad se neki vracaju iz grada da trenira toliko
TeH FiLiP:
Tacno,lik ima jedno 3-4 Sharceva pored sebe u to sam siguran :)
Nikolans:
ili Ronija ;)
duh:
ili ruhla
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju