Multimedia > Slike/Muškarci

18-GODISNJI BB....Alex Lesukov

<< < (5/166) > >>

want3d:
pretjerali su za svoje godine,glupo i nezdravo....

Pedja_Petrovic:

--- Citat: hare ---pretjerali su za svoje godine,glupo i nezdravo....
--- Kraj citata ---
...MA U PRAVU SI...ZAUZMI SVOJ STAV...

PAMETNIJE JE SVAKI DAN ILI SVAKI VIKEND SE OZDERVATI DO BESVESTI..BITI NA EXTAZIJU DOK NE POCMES STVARI IZ KUCE DA PRODJES SA NESTO JACE.....ODISTA SE SLAZEM ZA TOBOM..

IGRAJ ZA ZIVOT DROGANE

Buki:
brate, lose je tako pricati jer su obe strani lose, pa sad, birati izmedju dva zna......hmmmm....

ja bi bolje oba izbacio....

chokolino:
sve je to isto brate ,prvo podjes sa blazim pa hajmo jace jace ,pretpostavljam da je tako isto sa steroidima,ne znam kad si vec u tome ,da li ti tjelo trazi sve vise i vise nemam pojma,mogu li dobiti odgovor,

want3d:
ma brate ono ce ga unistiti ko sto bi i droga nekoga,bar u onim godinama,to su otprilike moje godine i ne posmisljam na nesto onako,niti bi volio biti takav u svojim godinama,previse je,koliko samo organizam trpi ,bubrezi,jetra...jest da fenomenalno izgleda,nema sta,samo da muse ne odbije od glavu...ali mozda pazi,daje sve od sebe da sacuva tijelo i organe poput jetre,bubrega i ne znam cega jos(ako je to uopste moguce u ovom slucaju),ali opet kakav ce biti za 5 godina ako se ovako nastavi razvijati(ako do tada ne sjebe citavo tijelo i vitalne organe....) ,jebo arnolda,jebo colemana...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju