Multimedia > Slike/Muškarci

18-GODISNJI BB....Alex Lesukov

<< < (43/166) > >>

Vladar:

--- Citat: Filip Jovanovic  Novembar 20, 2008, 09:48:25 posle podne ---na ovom videu ima bolju formu nego na svetskom...rucerda ogromna...neznam samo koliko on realno jos moze da napreduje?mislim nemoze on sad jos neznam koliko mnogo misica nabaciti

--- Kraj citata ---

Zbog cega tako mislis. Koliko sam shvatio covjek je izasao u -90 kg, mlad je izuzetno, ne vidim razloga zasto u perspektivi ne moze da bude jos bolji, veci i sta god hoces.

Mada, realno na ovom SP nije izasao u potrebnoj formi, ali malo se takmicio, vjerujem da ako se dohvati nekog iskusnog stratega za pripremu takmicara eto i njega sa ispruganim gluteusima.

Postavio sam novi Muscle Kombat, pa pogledaj koliko je Phil kao vec PRO napredovao samo za godinu dana...

Ovaj momak je vec cudo, a moze da bude cudoviste u pozitivnom smislu samo ako slozi sve kockice.

Vladar:
http://www.youtube.com/watch?v=eQ8kSEGQ8-w

TeH FiLiP:

--- Citat: Vladar  Novembar 21, 2008, 02:11:44 pre podne ---
--- Citat: Filip Jovanovic  Novembar 20, 2008, 09:48:25 posle podne ---na ovom videu ima bolju formu nego na svetskom...rucerda ogromna...neznam samo koliko on realno jos moze da napreduje?mislim nemoze on sad jos neznam koliko mnogo misica nabaciti

--- Kraj citata ---

Zbog cega tako mislis. Koliko sam shvatio covjek je izasao u -90 kg, mlad je izuzetno, ne vidim razloga zasto u perspektivi ne moze da bude jos bolji, veci i sta god hoces.

Mada, realno na ovom SP nije izasao u potrebnoj formi, ali malo se takmicio, vjerujem da ako se dohvati nekog iskusnog stratega za pripremu takmicara eto i njega sa ispruganim gluteusima.

Postavio sam novi Muscle Kombat, pa pogledaj koliko je Phil kao vec PRO napredovao samo za godinu dana...

Ovaj momak je vec cudo, a moze da bude cudoviste u pozitivnom smislu samo ako slozi sve kockice.

--- Kraj citata ---

ma nisi me razumeo :) nego ljudi su u fazonu ako je ovakav sa 20 il koliko,imace 60kg misica vise za 10 god...nisam rekao uopste,nego ne moze se napredovati do unedogled ( u smislu na njegovu visinu ne moze neznam koliko kg napakovati a da to jos uvek dobro izgleda)eto primer bas Phil koji sad ima 230funti,ne verujem da moze da ima 270 na tu visinu a da izgleda lepo...mislim mnogi pre njega su krenuli u tim godinama i vec u ranim dvadesetim izgledali impozantno pa i bolje od Leshukova,al kao da smo na njih zaboravili pa od ovog momka ocekujemo da ce 100% biti mr o jer sada vec izgleda ovako ( da ne pominjem one gluposti krenuo je rano blabla sa hemijom,a toliko bivsih i sadasnjih pro je sa 14 il tako rano krenulo sa aas i jos mrdaju i zive normalno)...opet moje misljenje,tjj moze se u nedogled napredovati al onda se dobije Roni koleman u sedmom mesecu trudnoce :D u svakom slucaju da je svetski kvalitet,jeste definitnvo i ako nastavi bice u grupi najboljih bodibildera na svetu

malojaci:
Bicepsi su mu strasni,po meni najbolji koje sam ikad vidio.

TOMI09:
odlican i kompletan al prsa i ruke :o :o :o

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju