Multimedia > Slike/Muškarci

18-GODISNJI BB....Alex Lesukov

<< < (48/166) > >>

malojaci:

--- Citat: Kralj ist Back  Decembar 01, 2008, 10:09:51 pre podne ---Ja mogu da kazem da je(su) promasio formu!! sto veca misicna masa sto teze postici vrhunsku formu!! Ali  Ljudi su takvi vole da kritikuju (sere) bez da uzme u obzir negov ukupan uspjeh i sve!! Za ronnie i ostale sto seru to je normalno posto i za njih srati je opravdano zato sto to su iskusni dugogodisnji Profesionalci!! njima se to  ne sme desiti ali decaku sa 21godina u Rus moze!! i nije ok da odma neki koji (tako reci) imaju pravo i znanje da daju kritike ok je. Ali ovde neki bre brate veze nemaju o BB i sve uz njega seru na Rusa i formu a sebe prvo da upitaju sta su oni postigli i dali su zreli da takve kritike daju!! Ali ajjjjj
znas kako kazu Pusti Gov.da ne smrdi!!(posto ako ga rascackas smrdece)!! ´Rdzavom kur.. i dlake smetaju!!!

--- Kraj citata ---

Auu kralju tvoje sampostove uvjek citao sa uzitkom,ali sad si me malo razocarao.Cak ne vjerujem da si ovo ti nego tvoj brat zli brat blizanac. :s

Kralj ist Back-Bakic:
Jes jes kako da nou!! Bravo!! Kako si pogodio!! alal vera!! Prvo mesto za tebe!! Svetski Prvak!!

Pirat:
ja mislim da niko ovde nije srao ,nego je visse iznenadjen sta se decku desilo sa izgledom...

Spartak:

--- Citat: pirat  Decembar 01, 2008, 12:31:53 posle podne ---ja mislim da niko ovde nije srao ,nego je visse iznenadjen sta se decku desilo sa izgledom...

--- Kraj citata ---
upravo tako

duh:
pre sam se uplasio da mu nesto sa zdravljem nije falilo.

--- Citat: Spartak  Decembar 01, 2008, 01:49:22 posle podne ---
--- Citat: pirat  Decembar 01, 2008, 12:31:53 posle podne ---ja mislim da niko ovde nije srao ,nego je visse iznenadjen sta se decku desilo sa izgledom...

--- Kraj citata ---
upravo tako

--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju