Multimedia > Slike/Muškarci

18-GODISNJI BB....Alex Lesukov

<< < (8/166) > >>

Buki:
ma on je...
koliko to nizak ?

Sasa Dimitrijevic:

--- Citat: BoRa_TS ---Svaka cast !! Bruka izgleda , kako se vreme menja , eto ja u njegovim godinama sam zderao svinjsko meso i salamure i kilu hleba na dan misleci da cu dobiti velike misice , bitno je bilo samo jesti a sta heheheeh e to se nismo pitali :lol: , sada se sve menja , hemiju mladi uzimaju vec sa 16-god. Nalateo sam na par momaka iz teretane koji su vec probali neku hemiju nemaju ni 18 god, steta jer jos nisu ni svesni sta hoce u zivotu , dali ce bodybuilding biti ono sto zele ili je to samo prolazni hir, ako je ovo drugo u pitanju onda je steta sto su se opredelili da uzmu hemiju !!!! JAKO JE MALO OMLADINE KOJI MOGU DA DAJU PRIMER KAO MLADI RUMUN KOJI ZNA ZASTA SE OPREDELIO I ZNA ZASTA RIZIKUJE!
Zelim mu puno uspeha ;)
--- Kraj citata ---

Upravo tako.

Generalno moje misljenje je da niko ko nema takmicarskih ambicija, nema potrebe da uzima hemiju, a da ne pominjem mlade ljude ispod 18.

Osim nas matorih preko 35+ - cisto da malo osvezimo nase stare kosti... :D

Sasa Dimitrijevic:

--- Citat: Buki ---ma on je...
koliko to nizak ?
--- Kraj citata ---

Pa pobednik je bio nas izvrsni junior Lepomir Bakic. Njega ste sigurno do sada negde videli koliko je visok (moja pretpostavka da nije visi od 172-3). A ovaj mali rumun je dosta nizi od njega.

Pedja_Petrovic:

--- Citat: sasadim ---Da nije ovaj mali ucestvovao kao junior sad na balkanskom u Cacku?

Adrian Michaiceanu - Romania (5 mesto)
--- Kraj citata ---
..MA DAJ SALE.....5 MESTO NA BALKANSKOM A OVAKO IZLGEDA.....JEBG...NEMOJ I TI SADA PRETERIVATI...

JA SAM SAMO STVARIO DA JE MOZDA IZ RUMINIJE JEL JE SA SAJTA .RU ILI TAKO NESTO..MADA TAJ SAJT POKIRVA I CELU SURSKU BB SCENU..TAKO DA BIH JA PRE REKAO DA JE IZ RUSIJE....

CUJ 5 MESTO A OVAKO IZLGEDA

bajdvej...momak se zove..

Alexey (Lesha) Lesukov

i rusje kao sto sam i pretpostavljao..i da je bio na balkasnkom mogao je da pojede ove za dorucak

Sasa Dimitrijevic:
Pa znam, ovaj mali rumun sto sam ga video u svlacionici u Cacku, nije ni prinesen, ovom drugom kako kazes iz rusije. Ali im face nekako slicne, pa pomislih da nije on...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju