Multimedia > Slike/Muškarci

18-GODISNJI BB....Alex Lesukov

<< < (77/166) > >>

oktagon:
Ok je to, o ukusima ne vrijedi raspravljati, al' to je totalno druga dimenzija ove price  ;)

Spartak:

--- Citat: RealWay  Februar 13, 2010, 07:51:39 posle podne ---ovo je pretjerivanje...

--- Kraj citata ---

Momce, ovo je takmicarski bodibilding, znaci ljudi od ovog zaradjuju pare nekako, takmice se ,dobijaju respekt,sponzorske ugovore,beneficije, poziranja sa pare na takmicenjima,reklamiranje suplemenata.Momak ovo voli zato se i bavi time. Ni ti ni ja nismo nikakav faktor da kazemo da li je pretjerivanje ili ne.Pretjerivanje je i fizikalisanje na gradjevini po cio dan,pretjerivanje je i sjedanje za kompjuterom i telefoniranje po cio dan kao sto radim ja,ali sve je to posao od cega zaradjujemo novac

Spartak:
Ovo isto vazi i za tebe Nikola, dodjite malo sebi.

Nikola ifbb:

--- Citat: Spartak  Februar 14, 2010, 11:00:37 posle podne ---Ovo isto vazi i za tebe Nikola, dodjite malo sebi.

--- Kraj citata ---
ja sam rekao da je decko extra ali samo za moj ukus je previse tako nesto...znam da on od toga zivi i da ce time ceo zivot da se bavi. ja ne potcenjujem njega i njegov trud i trud ljudi oko njega, svaka im cast.

Spartak:

--- Citat: Nikola 89  Februar 14, 2010, 11:10:25 posle podne ---
--- Citat: Spartak  Februar 14, 2010, 11:00:37 posle podne ---Ovo isto vazi i za tebe Nikola, dodjite malo sebi.

--- Kraj citata ---
ja sam rekao da je decko extra ali samo za moj ukus je previse tako nesto...znam da on od toga zivi i da ce time ceo zivot da se bavi. ja ne potcenjujem njega i njegov trud i trud ljudi oko njega, svaka im cast.

--- Kraj citata ---

upravo tako.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju