Multimedia > Slike/Muškarci

18-GODISNJI BB....Alex Lesukov

<< < (78/166) > >>

PEJABG:
malo je preterao sa grudima, podseca me na neku sisatu prno zvezdu :)

Bertil Foxxx:

--- Citat: PEJABG  Februar 15, 2010, 12:11:16 pre podne ---malo je preterao sa grudima, podseca me na neku sisatu prno zvezdu :)

--- Kraj citata ---

:DDDDDD Decko je brutal!

BuKi_pit:

--- Citat: PEJABG  Februar 15, 2010, 12:11:16 pre podne ---malo je preterao sa grudima, podseca me na neku sisatu prno zvezdu :)

--- Kraj citata ---

zeza ga gyno

RealWay:

--- Citat: Spartak  Februar 14, 2010, 10:59:39 posle podne ---
--- Citat: RealWay  Februar 13, 2010, 07:51:39 posle podne ---ovo je pretjerivanje...

--- Kraj citata ---

Momce, ovo je takmicarski bodibilding, znaci ljudi od ovog zaradjuju pare nekako, takmice se ,dobijaju respekt,sponzorske ugovore,beneficije, poziranja sa pare na takmicenjima,reklamiranje suplemenata.Momak ovo voli zato se i bavi time. Ni ti ni ja nismo nikakav faktor da kazemo da li je pretjerivanje ili ne.Pretjerivanje je i fizikalisanje na gradjevini po cio dan,pretjerivanje je i sjedanje za kompjuterom i telefoniranje po cio dan kao sto radim ja,ali sve je to posao od cega zaradjujemo novac

--- Kraj citata ---

za moj ukus je pretjerano ...sad kako kome...grudi su mu bas cudne nakve...

nbg-v:

--- Citat: RealWay  Februar 16, 2010, 12:28:45 pre podne ---
--- Citat: Spartak  Februar 14, 2010, 10:59:39 posle podne ---
--- Citat: RealWay  Februar 13, 2010, 07:51:39 posle podne ---ovo je pretjerivanje...

--- Kraj citata ---

Momce, ovo je takmicarski bodibilding, znaci ljudi od ovog zaradjuju pare nekako, takmice se ,dobijaju respekt,sponzorske ugovore,beneficije, poziranja sa pare na takmicenjima,reklamiranje suplemenata.Momak ovo voli zato se i bavi time. Ni ti ni ja nismo nikakav faktor da kazemo da li je pretjerivanje ili ne.Pretjerivanje je i fizikalisanje na gradjevini po cio dan,pretjerivanje je i sjedanje za kompjuterom i telefoniranje po cio dan kao sto radim ja,ali sve je to posao od cega zaradjujemo novac

--- Kraj citata ---

za moj ukus je pretjerano ...sad kako kome...grudi su mu bas cudne nakve...

--- Kraj citata ---
dobro brate, rekao si i bas lepo... srecom pa nisi nikakav faktor u ocenjivanju deckovih "cudnih nakvih" sisa a i ocenjivanju necijeg izgleda... a i bilo bi lepo da stavis svoju foto bar na avatar, cisto da vidimo kako to zapravo treba da se izgleda

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju