Multimedia > Slike/Muškarci
18-GODISNJI BB....Alex Lesukov
PEJABG:
ljudi ja sam samo izneo svoje misljenje, sport boy, nikako nisam ljubomoran na njega nije to po mom ukusu.
anabolika tacno i markus je uzasan... ja vise volim old school bb arnold, Columbu... ovo sad mi je preterano , sta vise odvratno.
nbg-v:
--- Citat: PEJABG Februar 19, 2010, 12:53:44 pre podne ---ljudi ja sam samo izneo svoje misljenje, sport boy, nikako nisam ljubomoran na njega nije to po mom ukusu.
anabolika tacno i markus je uzasan... ja vise volim old school bb arnold, Columbu... ovo sad mi je preterano , sta vise odvratno.
--- Kraj citata ---
ali oni su TAKMICHARI - samim tim se ne uklapaju u "normalno" okruzenje.....oni su takvi kakvi su- ako hoce da budu takmichari bice takvi ili nikakvi drugachiji....i kao takve ih treba gledati....
Spartak:
--- Citat: PEJABG Februar 19, 2010, 12:53:44 pre podne ---ljudi ja sam samo izneo svoje misljenje, sport boy, nikako nisam ljubomoran na njega nije to po mom ukusu.
--- Kraj citata ---
Da se ne lazemo, nije ni Arni bas pucao od proporcija...
skolarevic:
bogohulis
Rusic:
--- Citat: skolarevic Februar 19, 2010, 04:04:59 pre podne ---bogohulis
--- Kraj citata ---
xa xa xa....kralju... ;D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju