Multimedia > Slike/Muškarci

18-GODISNJI BB....Alex Lesukov

<< < (81/166) > >>

PEJABG:
ljudi ja sam samo izneo svoje misljenje, sport boy, nikako nisam ljubomoran na njega nije to po mom ukusu.
anabolika tacno i markus je uzasan... ja vise volim old school bb arnold, Columbu... ovo sad mi je preterano , sta vise odvratno.

nbg-v:

--- Citat: PEJABG  Februar 19, 2010, 12:53:44 pre podne ---ljudi ja sam samo izneo svoje misljenje, sport boy, nikako nisam ljubomoran na njega nije to po mom ukusu.
anabolika tacno i markus je uzasan... ja vise volim old school bb arnold, Columbu... ovo sad mi je preterano , sta vise odvratno.

--- Kraj citata ---
ali oni su TAKMICHARI - samim tim se ne uklapaju u "normalno" okruzenje.....oni su takvi kakvi su- ako hoce da budu takmichari bice takvi ili nikakvi drugachiji....i kao takve ih treba gledati....

Spartak:

--- Citat: PEJABG  Februar 19, 2010, 12:53:44 pre podne ---ljudi ja sam samo izneo svoje misljenje, sport boy, nikako nisam ljubomoran na njega nije to po mom ukusu.

--- Kraj citata ---

Da se ne lazemo, nije ni Arni bas pucao od proporcija...

skolarevic:
bogohulis

Rusic:

--- Citat: skolarevic  Februar 19, 2010, 04:04:59 pre podne ---bogohulis

--- Kraj citata ---

xa xa xa....kralju...  ;D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju