Multimedia > Slike/Muškarci

18-GODISNJI BB....Alex Lesukov

<< < (2/166) > >>

N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
Današnja dica jednostavno bujaju, ne znam da li je to Plazma keks, da li su to konzervansi iz pašteta pa im mutiraju mišići, odoh se ja bavit šahom, jer kad ovaj sa 18 ovako onda nemam ja tu što tražit uaaaaaaaaaaaaa, šmrc šmrc....

Uglavnom komentar  8O  8O  8O  8O

Izgleda kao da je umjetno jer tijelo od "mrcine" glava od djeteta (bez uvrede ostalim mladjim članovima)

Buki:
Evo ovako,
decko nema ni BRADU !!!
meni je ovo bolesno, mada, setite se Dalibora Stesevica sa svojih 19 godina !!!!
Ali kao sto kaze sasacg zdravlje.
Ubedjen sam da bi i ja ovako izgledao da svoje znanje primenim i da odradim par kura....
ovaj klinac je samo poceo prerano i imao je muda.
Sve u svemu bez pitanja ima genetiku, i ukoliko nije previse eksperimentisao hemijom vec mu je genetika podarila ovo, mozemo da ocekujemo vece cudoviste od colemana, ali sam skeptik.

Poz

Markoni:
meni lici kao da je fake , nije da ti ne verujem ali nekako mi nesto nije u redu

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Markoni ---meni lici kao da je fake , nije da ti ne verujem ali nekako mi nesto nije u redu
--- Kraj citata ---
....

PA OVO JE SA MILOSVOG FORUMA.

Markoni:
neznam meni se sve cini da se neki klinac igrao malo , nekako su mu glava i njegova visina , nisu propocionalni , nekako kao da mu je vrat skracen pa stavljena glava a i nema boje na licu

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju