Multimedia > Slike/Muškarci

18-GODISNJI BB....Alex Lesukov

<< < (108/166) > >>

breshahils:

--- Citat: sleepy  Februar 11, 2011, 06:53:25 posle podne ---169cm? XD AHAHAHAH!!! shorty XD

--- Kraj citata ---

Peđa, Terza....pa i ja smo isto "shorty" (169cm)  :) a ima i bitnijih stvari od visine u životu, verovao ili ne :D

NIKAD nisam imao kompleh što sam "shorty" verovao ili ne ;)

Alex
Je nadprosečni bilder i radujem se njegovom penjanju ka VRHU isto kao i Winklerovom, mada sumnjam da će ove godine uspeti u tome. U svakom slučaju skroz su mi gotivni.

sleepy:
oprosti nista licno...ali meni on nije impozantan

nemam nista protiv niskih ljudi...imam dosta niskih prijatelja (jbg ja imam 190cm) al meni stvarno nije covek od 169cm i 100kg impozantan...jednostavno mi izgleda ko loptica

sa druge strane ljudi ko roni kovacic su mi nesto sto mi je impozantno

samo moje licno misljenje :)

breshahils:

--- Citat: sleepy  Februar 11, 2011, 08:50:49 posle podne ---oprosti nista licno...ali meni on nije impozantan

nemam nista protiv niskih ljudi...imam dosta niskih prijatelja (jbg ja imam 190cm) al meni stvarno nije covek od 169cm i 100kg impozantan...jednostavno mi izgleda ko loptica

sa druge strane ljudi ko roni kovacic su mi nesto sto mi je impozantno

samo moje licno misljenje :)

--- Kraj citata ---

Ma ok...ok nikakav problem :)

djake:
Kako se uvek nadje neko ko ce prokomentarisati neciju visinu, a ne nesto drugo, i onda obicno taj spomene da je on 190 ili 200 cm, pa mu kao nista ispod toga nije impozantno...voleo bih videti te impozantne od 190...

sleepy:
a sta drugo da prokomentarisem? :) ja ne kazem da je on los sto se tice gradje, simetrije, punoce misica...ali jednostavno mi je covek od 170cm i 100kg smesan

ja nisam impozantan :) nisam ni rekao da sam impozantan :) al eno ti roni kovacic pa gledaj po meni nesto impozantno ;)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju