Multimedia > Slike/Muškarci

18-GODISNJI BB....Alex Lesukov

<< < (12/166) > >>

IFBBPro:

--- Citat: BrokeBody ---8O jbt, ovaj mali jos malo pa veliki ko Pedja! 8O
--- Kraj citata ---

dobro, necemo sad bas pretjerivati  :D

H2SO4:

--- Citat: Bokac ---ovog tipa je za nacionalno teen spremao bret feldman (81.godiste), evo sajta to su dva brata koji rasturaju oboje su vec bili teen sampioni, ne znam sta se desava sa njima, slabo se pominju njih dvojica na bodybuilding.com
http://www.feldmanbrothers.com/
ovde su slike i od ovog klinca plavog kako trenira!!
--- Kraj citata ---

a bice se privremeno penzionisali ...
a da imaju radnog staza, imaju. sto jes jes

Dule_Madzarovic:
Ako nadjem sliku poslat cu Pedji da je stavi gore od jednog italijana od 21 godina, e ljudi moji, da to vidite...... :roll:

Pedja_Petrovic:

--- Citat: BoRa_TS ---
--- Citat: Dule_Madzarovic ---Ako nadjem sliku poslat cu Pedji da je stavi gore od jednog italijana od 21 godina, e ljudi moji, da to vidite...... :roll:
--- Kraj citata ---
8O  8O  video sam cudo od deteta ;)
Kazem sve je to za pohvalu , mladi su se mnogo toga odricali , prerano su se upustili u bodybuilding , genetika im je tu mnogo pomogla samo je lose sto je tu radila fabrika hemije a u njihovim godinama auuu  :roll:
p.s. neko ce se ovde prerano penzionisati ;)
--- Kraj citata ---
..MA NE MORA DA ZNACI....AKO PAMETNO RADE I IMAJU PAMETEN SAVETNIKE..NEMA TU NIAKVIH PROBLEMA..VERUJ MI..

aleksandar_polomac:
PRVO DA KAZEM JEBEM TI MISA OVAJ DECKO JE EXTRA

A DRUGO PRICATE DA HEMIJA STETI ZDRAVLJU NORMALNO DA STETI AKO NEZNAS KAKO DA KORISTIS TO TI JE KO OBICAN LEK ILI BILO KAKVA MEDICINA NEMOZES TI DA SE NAGUTAS SA 50 ASPIRINA I DA MISLIS DA SI ZDRAV TAKO ISTO NEMOZES DA SIKAS 20 AMPULA NECEGA I DA KAZES ZDRAV SAM. ZNACI DA STETI STETI ALI BRACO CITAJTE MALO PA ONDA KAZITE DA JE DROGA I HEMIJA ISTO NISAM VIDEO DA NEKO PROPADNE OD HORMONA RASTA KAO STO NEKO PROPADNE OD HEROINA.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju