Multimedia > Slike/Muškarci
18-GODISNJI BB....Alex Lesukov
Pirat:
--- Citat: Igor88 Mart 04, 2007, 06:42:00 posle podne ---Svaka decku cast..Neverovatno izgleda :shock:
Ako tako nastavi bice cudo...
Neznam zasto svi osudjujete njgeov uspeh zbog navodnog koriscenja ``aas``.Pogledajte arnoldove slike kad je bio njegovih godina...
Ja mislim da decko ima ludu genitiku i dobre uslove za suplementaciju i ishranu i jos ako je rano krenuo da vezba to je to,mozda je usla tu i neka mala kurica ali nemogu se tome prepisati zasluge!...
--- Kraj citata ---
decko je sigurno koristio aas, i ne mogu se samo tome pripisati zasluge -slazem se...ali cisto sumnjam da ima neku "ludu genetiku"...kako ce dalje napredovati?-videcemo...
Sansei:
Sve i da je i koristio i preterivao sa ass,ovo nebi mogao postici bez lude genetike!!!!!!
TU NEMA SUMNJE!!
Mrtav_Hladan:
bravo igore88 tako je bez genetike nista. To mene covece upravo nervira kad dodju i kazu ljudi on uzima hemiju lako njemu brate nemas genetike nemas nista ako nisi napravljen da tris na 100m 10 sek mozes ti da pokusavas 100 godina ali nista od toga
DIF011:
Kraj....mali umire do 23. Ne znam sta stavlja u sebe ali ja vam kazem 23 je broj.
H2SO4:
opet pakosni i neupuceni naturalci
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju