General Bodybuilding Discussion > Članci
10NACINA DA POBOLJSATE BENC PRESS
Pedja_Petrovic:
--- Citat: BUKAS Avgust 25, 2011, 10:15:53 pre podne ---
--- Citat: kopa Avgust 25, 2011, 09:57:04 pre podne ---benc press je najmanmji pokazatelj snage u teretani 8)
--- Kraj citata ---
Dobro nije bas tako, ali da su ostali liftovi ispred njega, to da.
E sad da li je ovaj tekst posvecen napredku u tezini ili u pumpi ili u necem trecem , nije mi jasno, jer je napisan kao da je neko hteo samo da nabaci neki tekst, posto tu ima mnoooogoooo vise stvari koje je trebalo da se napise, ako vec govorimo o povecanju broja ploca na sipci...
--- Kraj citata ---
text je napisan da bi se pokusalo objasniti onima koji prvi put udju u teretanu da se ne natezu na BENCH PRESS da bi impresionirali nekoga ili nekog drugog baju do sebe...
synL:
--- Citat: Pedja_Petrovic Avgust 25, 2011, 02:52:29 posle podne ---
--- Citat: BUKAS Avgust 25, 2011, 10:15:53 pre podne ---
--- Citat: kopa Avgust 25, 2011, 09:57:04 pre podne ---benc press je najmanmji pokazatelj snage u teretani 8)
--- Kraj citata ---
Dobro nije bas tako, ali da su ostali liftovi ispred njega, to da.
E sad da li je ovaj tekst posvecen napredku u tezini ili u pumpi ili u necem trecem , nije mi jasno, jer je napisan kao da je neko hteo samo da nabaci neki tekst, posto tu ima mnoooogoooo vise stvari koje je trebalo da se napise, ako vec govorimo o povecanju broja ploca na sipci...
--- Kraj citata ---
text je napisan da bi se pokusalo objasniti onima koji prvi put udju u teretanu da se ne natezu na BENCH PRESS da bi impresionirali nekoga ili nekog drugog baju do sebe...
--- Kraj citata ---
Pedja , mozes li reci nesta vise o pravljenju mosta na bendzu? Pricao sam sa mnogim ljudima oko toga i dobio razlicita misljenja. Od onih koji guraju 60 kg do onih +300...Dok stariji i hajmo rec "iskusnijiji" koji rade sa 200 kg serije govore da pravljenje mosta MOZE pomoci da se (lupam) 10-15 do 20 kg vise izbaci drugi govore da to nije tacno...
I na kraju znam da most predstavlja nepravilno izvodjenje pokreta,ponavljanja ...ali zelim cuti od vas ako moze :)
pozz
Genius:
To bi bilo najbolje da pitas nekog ko se bavi liftovima, ovako u BB taj most nista ne znaci, to je sviranje qrcu, radis bench sa 80kg i grudi GOREEEEEEEEEE (ako znas da ih zapalis)
MSH:
Da, ljudi treba da razlikuju lift i BB. Poručio bi vežbačima (mladim) da čuvaju ligamente, zglobove, hrskavicu ... i ne pretovaraju se. Jer, ko zaista voli ovaj sport taj misli i na budućnost i dugi vežbački staž. Treba sticati znanje a smanjiti radne težine i tako doći do nivoa da vas 80kg razvali više nego sirovih "200kg" na primer.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Genius Septembar 03, 2011, 02:59:17 posle podne ---To bi bilo najbolje da pitas nekog ko se bavi liftovima, ovako u BB taj most nista ne znaci, to je sviranje qrcu, radis bench sa 80kg i grudi GOREEEEEEEEEE (ako znas da ih zapalis)
--- Kraj citata ---
jednostavno objasnjeno..
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju