Ostalo > Offtopic

Bol u leđima i preponi

<< < (2/2)

Pedja_Petrovic:
DB je potpuno u pravu kada je napisao i opisao i naci i tretman i sve..
ali
ja se IZ ISKUSTVA PRICAM ne bi oslanjao na googlnje kod i pri takvim vrstama povrede
probajte shvatiti jedno
NAJGORE SU ONE POVREDE KOJE SE NE VIDE
tebi ce mozda kao sto DB rece pomoci da osnazis donji deo stomaka i da bol nestane
ali sta ako NIJE TO?
znaci
mora uzrok da se utvrdi a to nikako ne moze bas uz pomoc googlea...

HOCU samo da kazem
da prenos bola ide preko receptora i da npr u opste ne mora da znaci da je kod tebe u pitanju bas taj misic vec nesto drugo a ti ga osecas (prenosi se bol) na to mesto koje si ti opisao
kao kod disku hernije..
ne bole te ledja (u vecini slucajeva da) ali mnogi imaju npr osecaj bola u butini ili cak listovima i potkolenici itd.....dok mnogi npr priljavuju bol u gornjim extremitetima a diskus hernija je u pitnaju..

bboojjaann:
Da, slažem se. Najbolje je da lekar utvrdi gde je problem.

nebojsaprotic:
danas sam bio kod fizijatra, zbog bola prilikom fleksije u zglobu kuka, bol traje vec mesec dana, u zadnje vreme slabi ali i dalje se oseca pa sam odlučio da odem na pregled. zakljucili smo da me boli iliopsoas, i prepisane su mi vežbe za istezanje zadnje lože. Da li neko zna kakve veze ima istezanje zadnje lože sa fleksorom kuka?
 i gde bih mogao da odradim terapiju laserom u Beogradu,  pošto mi je prepisana, al zbog odsustva lekara ne mogu da je dobijem pre 20og ? hvala

SelicM.1:
e ljudi ja  treniram fudbal od malena i da li je veca sansa da imam taj problem ta povreda misica kod preponskog kanala ili da je bruh, strah me bruha jer to moram pod noz a nebi bas volio u ovom periodu da odmaram

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju