General Bodybuilding Discussion > Članci

V – OBLIK IZ SNOVA by MELVIN ANTHONY

<< < (6/14) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: milan0507  Septembar 10, 2011, 10:37:55 pre podne ---Nije pomenuta upala latova nego ledja sto je bitna razlika. Ne znam odakle si video da pise latisimusi, kad su ledja bila pomenuta? A upala ledja od mrtvog je itekako moguca, naravno latova najmanje,ali trapezi,srednji deo ledja,erektori i sve do zadnjih loza radi..

--- Kraj citata ---

ok hvala
morati cu nakon 20ak god bavljenja sa ovim sportom  (dobro-malo vise ),krenuti da radim ovo posto nikada u zivotu nisam radio mrtvo dizanje..

milan0507:
I dalje mi nisi odgovorio na pitanje gde si video da pise latovi a ne ledja?

Pedja_Petrovic:

--- Citat: milan0507  Septembar 10, 2011, 10:43:41 pre podne ---I dalje mi nisi odgovorio na pitanje gde si video da pise latovi a ne ledja?

--- Kraj citata ---

izvini
kada neko u ovom sportu kaze LEDJA onda to znaci da treba da ih raisri kao krila na pozornici itd...
ako sam u krivu-nadam se da ces da me ispravis hvala
a kada su LEDJA u pitanju tu sam veoma tanak jer moj primarni sport nije NATEZANJE da nekoga impresioniram u teretani koliko cu da gurnem ili povucem vec je bit mog sporta RAZVOJ LEDJA-pardon..latisimusa kako bi oni izlgedali sto impresivnije ON STAGE...

Pedja_Petrovic:
a pardon....
ovo mnogo objasnjava...
izviinjenje  ;) ;)

http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,12451.msg176514.html#msg176514

milan0507:
Kao sto je sirina bitna, bitna je i dubina,tj razvijenost svega ostalog na ledjima. Nigde nisam rekao da si tanak sa ledjima,vec da se od mrtvog dobija upala ledja. Sto znaci da si tanak sa mrtvim dizanjem. Ne moras da naglasavas koliko se dugo godina bavis time i da si bio takmicar (culi smo to u skoro svakoj tvojoj raspravi). Poz

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju